Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Butaságot csináltam, nagyon...

Butaságot csináltam, nagyon megijedtem?

Figyelt kérdés
Közeleg a szülés napja. Már nagyon kíváncsi voltam milyen is egy szülés. Így interneten megnéztem egy videót ahol épp szülnek. Nem olyan vészes mégis nagyon megérintett és picit meg is ijedtem a szüléstől.

2014. aug. 28. 14:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ohh, de jó neked túl vagy rajta! Már nekem is vannak jósló fájások. Azt mondta a védőnő, hogy nincs sok hátra hét vagy napok aztán kint lesz már.. de kitudja rá is huzhatok! :)

Biztosan nagyon édes a kislányod!! :)

Bárcsak már én is ott tartanék ahol Te! :)

2014. szept. 7. 22:23
 12/12 anonim válasza:
Könnyű szülést kívánok!!! Igen nagyon édes a babám. Nem könnyű dolog a szülés,de minden fájdalmat megér.És ne aggódj amikor kibújik a kis manó azonnal megszűnik minden fájdalom.Kívánom,hogy te is csodás élményként tudj majd vissza gondolni az eseményekre. Jó babázást!!!
2014. szept. 13. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!