Fennt van a baba, sokat várathat még magára? MIk a tapasztalatok?
Ki mit tapasztalt?
Nekem nagyon fennt van a baba, kínoz is hol a gyomorégés, hol a hányinger, hol hányás.
Bevan fordulva koponya lenn.37-38 hetes vagyok.
Van aki azt mondja, ez egyik napról a másikra akár igen is lehet hogy lemegy, és akár szülés is lehet, míg van aki azt mondja, hogy még messze van a szülés.
Kinek mi a tapasztalata?
Én ugyan ebben a cipőben járok!Baba még fennt,méhszáj állapota múlt héten 2000 volt!Ma körbe takaritottam a lakást hátha segit,de csak a derekam fájdult meg!:)37-38hetes vagyok szintén
kitartás már nemsokára babázhatunk!;)
köszönöm válaszaitokat!
Napok óta ezeket tapasztalom:
Gyomorégés, hányinger, hasam keményedik többször, olyankor a legjobb ha megállok, és várok amíg elmúlik.
mensi elötti fájdalom alhas részén, farcsont, medence fájdalom. Borzasztó sírógörcsök jönnek rám, fáradtság, és türelmetlenség. Egyik nap kitakarítok mindent, másiknap semmi erőm semmire.
Most nehezebb, mint eddig. Igen kitartás,tudom.
Úgytűnik lejebb ment a hasam, más montdta, és a napi rohanásban nem is figyeltem, de ténleg, én is úgyérzem, talán wc-re is azért kell mennem többször, bár,inkább csak inger van legtöbbször. Holnap megyek orvoshoz.
kiváncsi vagyok mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!