Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fennt van a baba, sokat...

Fennt van a baba, sokat várathat még magára? MIk a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ki mit tapasztalt?

Nekem nagyon fennt van a baba, kínoz is hol a gyomorégés, hol a hányinger, hol hányás.

Bevan fordulva koponya lenn.37-38 hetes vagyok.

Van aki azt mondja, ez egyik napról a másikra akár igen is lehet hogy lemegy, és akár szülés is lehet, míg van aki azt mondja, hogy még messze van a szülés.

Kinek mi a tapasztalata?

2014. aug. 25. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem szülés ellőtti napon ment le nagyon a hasam. Nekem fele em tűnt csak a Szülésznőm mondta :) minden nap mennem kellett amnioszokpiára és nst-re. Mert 5 napot tulhordtam . Szóval pénteken megvizsgált 1 ujjnyi ra nyitva voltam 1 hétig . Szombat hajnal4 kor indultak a fàjàsok. Egyébként vissza gondolva tényleg nagyon lenne volt a hasam . Még este elmentünk boltba de lepni is alig tudtam annyira fajt a derekán azt hittem minden lépésnél hogy meg szülök :D. Hat utólag kiderült miért :)
2014. aug. 25. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan ebben a cipőben járok!Baba még fennt,méhszáj állapota múlt héten 2000 volt!Ma körbe takaritottam a lakást hátha segit,de csak a derekam fájdult meg!:)37-38hetes vagyok szintén

kitartás már nemsokára babázhatunk!;)

2014. aug. 25. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a második szülésem magzatvízcsordogálással indult 39+2 naposan.Mikor megvizsgált a dokim a kórházba érkezés után,így kommentált:"Hú de magasan vagyunk",alig érte el a méhszájam.Alig volt fájásom,előkészítettek,bekötötték az oxitocint.Szülésznő mondta,guggoljak párszor,hogy lentebb jöjjön a gyerek,jött is...Másfél óra múlva megszültem.
2014. aug. 25. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszaitokat!

Napok óta ezeket tapasztalom:

Gyomorégés, hányinger, hasam keményedik többször, olyankor a legjobb ha megállok, és várok amíg elmúlik.

mensi elötti fájdalom alhas részén, farcsont, medence fájdalom. Borzasztó sírógörcsök jönnek rám, fáradtság, és türelmetlenség. Egyik nap kitakarítok mindent, másiknap semmi erőm semmire.

Most nehezebb, mint eddig. Igen kitartás,tudom.

2014. aug. 26. 01:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, én 38 hetesen szültem. 37 hetes voltam, mikor beilleszkedett a baba feje a szülőcsatornába, viszont még nagyon fönt volt. Méhszáj teljesen zárt. Rá egy hétre mentem megint, (38. hét) ugyanaz a szituáció. Méhszáj zárt, szülésnek semmi nyoma. Ez volt kedden. Mondta is a szülésznőm, meg a dokim, hogy tuti még nem lesz baba, valószínű, hogy kivárja az idejét. Ehhez képest másnap délután elfolyt a magzatvíz, és estére meg is lett a kislányom :-) A kórházban kezdett el nyílni a méhszáj.
2014. aug. 26. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgytűnik lejebb ment a hasam, más montdta, és a napi rohanásban nem is figyeltem, de ténleg, én is úgyérzem, talán wc-re is azért kell mennem többször, bár,inkább csak inger van legtöbbször. Holnap megyek orvoshoz.

kiváncsi vagyok mit mond.

2014. aug. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!