A szülés utáni 6 hónapos cytológiai leletemen van egy sor: Jelenleg terhes: lactál. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Szülés után van? Vagy szoptat? A Laktóz az a tejcukor, akkor esetleg szoptatás?2010. jan. 15. 18:42
1/3 anonim válasza:
Nem értem, ez a te leleted?
A lactál azt jelenti, szoptat, vagyis hogy van tejtermelődés. A terhest nem értem, terhes vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
igen, az enyém, és nem vagyok terhes. Csak a leleten van egy sor, gondolom a dokinak kellett kitölteni. Nem az van, hogy igen, terhes, hanem az, hogy lactál. Akkor jól gondoltam, hogy a szoptatással van összefüggésben. Gondolom ez egy formanyomtatvány, és azért van rajta ez a sor. Köszönöm a választ. 9,5 hós a lányom.
2010. jan. 15. 18:57
3/3 anonim válasza:
A jelenleg terhes,ugyanaz,mint a táppénzes papíron a 8as kód.A férfiak is veszélyeztetett terhesek rajta. :-D
Lactál=szoptat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!