Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győri szülészet?

Győri szülészet?

Figyelt kérdés
Aki mostanában szült, megosztaná a tapasztalatait? Milyen állapotok uralkodnak? Esetleg szült valaki 1-2. babát gátvédelemmel? Melyik orvosnál?
2014. aug. 21. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én november végén szülök Győrben. Kíváncsi vagyok én is a tapasztalatokra.
2014. aug. 21. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egy éve szültem, mi érdekelne konkrétan?
2014. aug. 21. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
...
2014. aug. 21. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet laza szabadidő ruhában lenni hálóing helyett? Csak a folyosón van wc? Milyen a higiénia? Vip szoba mennyire foglalt?
2014. aug. 22. 05:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos akkor:

Én szülés után 3 ágyas szobába kerültem, itt pihenni számomra esélytelen volt, mert mindkét szobatársam babája üvöltött (egyik szobatárs meg egész nap hangosan telefonált), az enyémnek egy hangja nem volt. Én már rögtön szülés után (hajnalban) szóltam, hogy szeretnék vip szobába kerülni, ez délutánra sikerült is, de szerencsém volt. Szerintem szinte mindig van valaki a 2 szobában, így ha szerencséd van, akkor tudsz bekerülni.

Wc csak a folyosón van (kiv. a vip szobánál nyilván, ott saját fürdőd van), elég gusztustalan volt számomra, de nem azért, mert nem takarítják, hanem egyszerűen néhány igénytelen kismama nem képes maga után rendbe tenni. A füstöt nem egyszer harapni lehet bent. A zuhany penészes, vízköves, számomra ez volt sokkoló igazából. Elvileg a szülőszobákhoz közeli mosdók mindig tisztábbak.

Azt, hogy lehet-e szabadidő ruhában lenni, nem tudom, én hálóingben és köpenyben voltam, így volt kényelmes. Bár utolsó nap már naci volt rajtam a vizsgálat után, nem szólt senki, hogy baj lenne.

A személyzetre egyébként egy rossz szavam nincs, velem kivétel nélkül mindenki nagyon korrekt volt, a takarítóktól kezdve a csecsemősökön át a dokikig. Ja és én ügyeletesnél szültem, mert a fogadott dokim nem tudott ott lenni, de neki is 5 csillag (fogadott szülésznőm amúgy sem volt, de ő is nagyon korrektül tette a dolgát), legközelebb szerintem nem is fogadok fel szülésre dokit.

2014. aug. 22. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi az információkat!

Abban tudsz még segíteni, hogy a babának miket kell és lehet vinni?

Olvastam, hogy van ahol adnak pelust és ruhát is, van ahol semmit.

Én vinnék szívesen ruhát a babámnak. Csak nem tudom itt mi a szokás.

2014. aug. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!