Szerintetek ezek után meddig húzom még?
Tegnap voltam ctg-n és az egyenletes fájásokat mutatott, éreztem is h nagyon keményedek már vagy egy napja. Két szülésznő is azt montdta hogy a héten meg lesz a baba(csak a ctg alapján), aztán megvizsgált az orvosom aki mondtah szinte teljesen meg van rövidülve a méhnyak, az egész újja felfért úgy h nem is éreztem annyira nyitva voltam. Második éjszaka vannak mensis fájásaim és ma reggelre bő vizes folyásra ébredtem..most egy órája meg egyhén barnás véres folyás jön. A hétvégére vagyok kiírva (vasárnapra) de azt mondták előbb meg lesz.
Volt akinek igy kezdődött a szülés ? szerintetek ma beindúlhat?
Szia!
Hát...valószínűleg behív az orvosod:)Nálam a nyákdugó délelőtt távozott és hajnalban ,megszületett a kislányom, és egész nap csak a derekam fájt,nem éreztem igazán nagy fájdalmat:)éjféltől- 1 45.ig voltak az igazi fájások:)akkor született meg a kislányom:):)
Könnyű, gyors szülést kívánok , ha itt az ideje:) Ügyesek legyetek:):)
az a véres barnás vmi a nyákdugo belsö része.nekem szülés elötti reggel ment el,azután folyamatosan jött.2 percesekkel kezdtem.nemsokára anyuka leszel:)Dratulálok.
Könnyü szülést
üdv:egy 5 Hos Mano anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!