Hagyományos vagy alternatív szülőszoba?
1es. az imrében van egy olyan szülőszoba ami tulajdonképpen egy csinos kis szoba. francia ágyon szülhetsz vagy kádban, labdán, stb... szól a zene, égnek a gyertyák...
kérdező, szerintem ha az alternatív mellett döntesz akkor azért készülj arra, hogy nem biztos, hogy beengednek. 1 ilyen szoba van, tehát egy nő szülhet ott, ha valaki előbb jön és azt választja akkor nyilván nem mehetsz be. de mivel nincs fogadott orvosod, lehet inkább fenntartják az érkező sokat fizetőnek is (ez azért jellemző az imrére, valljuk be).
nekem nem esett jól se a zene, se a gyertya, se a labdán ücsörgés, azt meg végképp nem akartam, hogy ha gond lenne, ne férjenek hozzám rendesen :D
mikor már összeértek a fájások, én már csak feküdni tudtam, szóval nekem nem jött volna be, ezért sima szülőszobába mentem.
utánam jött egy anyuka akinek dúlája volt, természetesen nekik félre volt rakva a szoba, neki tetszett. szobatársam volt, sokat beszélgettünk. neki már a 2. gyereke volt, így azért könnyebb volt döntenie, tudta mire számítson. én a másodiknál is szerintem csak feküdni akarok egy csöndes szobában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!