Van olyan akinek szüles utan nem ment vissza teljesen az aranyere?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt kijött es kint is maradt,aztan a szüles utan nagyon csúnya volt,aztan visszahúzódott de ilyen borsonyi "nyulvany" -gondolom a kinyult bör- ott maradt. Lehet ezzel egyuttélni?igazabol nagyon zavar esztetikailag es nem tudom magam elengedni szex kozben sem,felek h a ferjem meglatja vagy veletlenul odanyul stb..szeretnek meg szulni es nem tudom erdemes e most megmuttetnem vagy varjam meg a kovetkezo szülést?2014. aug. 18. 09:47
1/3 anonim válasza:
Sajnos az a kinyúlt bőr ott marad, s ha megint szülsz, megint lesz egy arany ered, de lehet 2-3 is kijön, mert akkor már lazább ott minden, s lehet még + 2-3 kinyúlt bőr is lesz ott. Ezt csak műtéttel tudják eltávolítani.
Nem érdemes a második baba előtt megcsináltatni, mert akkor 2x kell műtetni magad.
A férjed előtt ne szégyeld, ez van, azért lett mert a közös gyermeketeket ki hordtad!
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi..a ferjem mondja hogy ot nem zavarja meg is nézné ha engedném:D
Csak engem borzasztoan..
De akkor varok.
2014. aug. 18. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!