Ha oktató kórházban szül vki, akkor a tanulók ott vannak a szülésnél? Uzsoki nem rég lett oktató kórház, szült ott mostanában vki?
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 19:32
11/12 anonim válasza:
Ha nem kérdezik meg hogy lehet e csak egyszerűen bent vannak épp,te kiküldheted őket. Jogod van hozzá. Más hogy igazavan annak aki irta hogy 20év mulva gyermekeink is bizyonságosan szülhessenek ez elengedhetetlen. Én megengedtem volna, nem érdekelt volna ki lát ki nem,de nem ugy jött össze....
Csabai korházban amugy rendesek voltak a tanulok szerintem én jot beszélgettem velük.
12/12 anonim válasza:
Én augusztusban szültem az Uzsokiban és nem volt bent tanuló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!