Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Jahn Ferencbe (dél-pesti)...

A Jahn Ferencbe (dél-pesti) kell vinni ruhát a babának vagy adnak nekik kisruhát?

Figyelt kérdés
Elég, ha csak a hazajövetelhez viszek rucikat?
2008. aug. 6. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.Ott két gyermekemet szültem.Kimondottan nem.Adnak a Babának ruhát de azért egy kis badyt vigyél én azt mondom mert ha netán leöntöd a picit(pohárból kell őket itatni)nem mindig tudnak adni kis inget és jobb hillyán megengedik hogy ráhúzd a sajátod.Pelenkát,popsitörlőt,popsikrémet,wc papírt(magadnak)viszont vigyél mert kevés van.Adnak de azért örülnek ha van saját.Kicsi a költségvetés.Egyépként nekem mindenki szídta ezt a kórházat és én nagyon kellemes élményekkel távoztam.Nem kell félni mindent nyugodtan kérdezz meg amit nem tudsz nagyon szivesen segítenek.Mellszívót is vidd be ha megvettétek már ott azt is le sterilizálják ha szólsz.Sok Sikert a picihez.

Ha még kérdeznél írj emilt.

2008. aug. 6. 09:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Egy kicsit meg is nyugtattál, mert én is hallottam jót is, rosszat is erről a kórházról!
2008. aug. 6. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia.Ha megkérdezhetem kinél fogsz szűlni?Én írtam az előző hozzászólást.
2008. aug. 6. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Én Dr. Szathmáry Györgyhöz járok, de már sajna nem vállal szülést. Nincs fogadott orvosom, úgyhogy az ügyeletesnél. Miért?
2008. aug. 6. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Csak kíváncsiságból kérdeztem én Dr.Bottyán Ferencnél szűltem mind a kettőt.A te dokidat nem ismerem.Mikorra vagy kiírva?
2008. aug. 6. 23:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Október közepére. Még 2 hónap.. :-) Nagyon várom!
2008. aug. 7. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia.És ki lakik a pociban? Egy kislány vagy kisfiú?Nem Vecsésen laksz véletlen?Mi a harmadikat várjuk de még nagyon picuri.
2008. aug. 7. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia.A textil pelenkát elfelejtettem írni.Vigyél azt is magaddal egy 5 db ot jól fog jönni mert az is kevés van.Adnak azt is de kb.kettőt naponta.Ja és a dél pestiben elő fordulhat hogy hideg van úgy hogy egy takaró vagy kettő sem ártana.Még jó hogy eszembe jutott.
2008. aug. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!