Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor jon meg ujra? Menjek...

Mikor jon meg ujra? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Napra pontosan 5 hos volt a lanyom, amikor megjott ujra. Rendes allaga volt es 5 napig tartott.

Csaszarral szultem, de nem szoptattam. Most 6,5 hos a lanyom, de nem jott meg, amikor a 6.hot toltotte. Azota jele sincs.

Verkepet csinaltattam par hete, aszerint minden ertekem jo. Pajzsmirigy is rendben a cukrommal egyutt.

Varjak meg vagy surgossen irany az orvos?

2014. aug. 11. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Szoptatsz?

Ha igen, akkor bármilyen össze-visszaság előfordulhat anélkül, hogy gond lenne.

2014. aug. 11. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem szoptattam/szoptatok.
2014. aug. 11. 18:31
 3/4 holysmoke ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki hogy amikor abbahagytam a szoptatást 6 hét múlva fog meg jönni és igy is volt
2014. aug. 11. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs, tényleg írtad.

Mondjuk nekem azt mondta a doki, hogy amikor újra megjön, akkor jellemzőek eleinte a 40 nap körüli ciklusok, de a másfél hónapoddal már ezen is túl lehetsz.

Mondjuk az is lehet, hogy kimarad egy, nekem ilyen is volt, igaz, szoptattam.

Nem tudod felhívni a dokit, vagy egy e-mailt írni neki?

Nekem mindig válaszol, és legtöbbször nincs szükség arra, hogy el is menjek hozzá, ha van valami ilyesmi.

2014. aug. 11. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!