Megpróbálnátok a hüvelyi szülést? Érdemes kockáztatni?
Biztos megpróbálnám.
Nincs kockázat, mert az orvosok tudják, hogy meddig vékonyodhat el a heg, és ha annál jobban elvékonyodna, akkor nem engedi a hüvelyit a végén, hiszen nem kockáztatják senki egészségét.
Ha túl mész a terminuson, akkor meg azért lesz császár, hiszen túlhordani tilos ilyen helyzetben már.
(Nem tudom miért kellene "elcseszni" a hüvelyt, hármat szültem hüvelyi úton, és persze nem úgy néz ki, mint korábban, és funkcionalitásban is vannak eltérések, de attól még remekül "működik".)
Mondjuk ezt megírhattad volna, hogy van egy csomó más kockázati tényező is. Így már teljesen más az ábra. Kérdezd meg a dokidat, hogy egyáltalán szóba jöhet-e a hüvelyi, mert lehet hogy nem.
Én kikérném a saját és esetleg még másik orvos tanácsát is, minden apró részlet ismeretében.
Ha látnak rá lehetőséget, megpróbálnám.
11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!