Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Komolyan így elszálltak az árak?

Komolyan így elszálltak az árak?

Figyelt kérdés
Pár éve nem foglalkoztam már ezzel és most olvasok itt és csak tátom a számat. Repkednek a 30-50 ezrek. A szülésznőnek. Meg még ezen kívül az orvos, ami még több, sok helyen olvasok 100 ezret... Ez csak számomra nagyon durva? Ez egyszerűen rengeteg pénz, számomra egyszerűen megdöbbentő, hogy az elvileg ingyenes TB-ért (ami nem ingyen van, mert aki jól keres arról pofátlan összeget gombolnak le havonta) ha mégis normális bánásmódot akarunk, akkor az ennyibe kerül? És akkor még "alapítványi" szoba, csecsemős zsebébe pár ezer, hogy ne szarjon a fejünkre. Te jó ég! Aki a közel múltban tényleg mindent és mindenkinek adott, az mennyire jött ki a végén, ha az utolsó zsebbe rakott ezrest is beleszámolja?
2014. aug. 6. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Anyukám 40 éve 1500 Ft-ot fizetett a dokijának mikor én születtem, akkor ennyi volt a havi fizetése. Ez manapság is kb ennyi, mármint 1 havi fizetés...
2014. aug. 7. 17:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Annak mondanám, aki itt fel akar világosítani, én felfogom a "plusz szolgáltatásért való fizetséget", igaz, inkább azzal értek egyet, hogy ez nem plusz szolgáltatás, hanem normálisnak kéne legyen az ügyeletestől, csak arra nem lehet számítani sajnos a legtöbb helyen, így szinte kényszer, de nem is erről szól a kérdés, hanem arról, hogy komolyan ennyi lett a normális?

Én még leragadtam annál, hogy 15-20 ezer a szülésznőnek és 50 a dokinak. Most meg már duplája? Azért ez már tényleg durva.

2014. aug. 19. 13:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja meg egyre többet olvasom, hogy még az ügyeletesnek is ad 40-50 ezret...
2014. aug. 19. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne adj neki. Ennyi. Nem kotelezo a fogadott orvos.
2014. aug. 19. 13:16
 15/16 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az, hogy adjak, nem adjak, mit nem értesz ezen? A kérdés arra vonatkozik, hogy már tényleg ekkora összegeknél járunk, ez a normális, vagy még mindig ez inkább a kirívó, esetleg csak Pesten ennyi stb. Az összegekre vagyok kíváncsi. Nem arra, hogy én adjak vagy ne adjak.
2014. aug. 19. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi az ara.
2014. aug. 19. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!