Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik hüvelyi úton szültek,...

Akik hüvelyi úton szültek, milyen lett a kisbabátok fejformája?

Figyelt kérdés
Néztem szülésről videókat és szinte mindegyikben azt láttam, hogy a baba feje kissé csúnyán szólva "eldeformálódott". Ismerősömnek vákumos szülése volt és a babán semmi nem látszódott meg. Anyukák, akik nem császárral szültek, ti mit tapasztaltatok? Biztos felszínesség, de szülés előtt állok és mikor láttam ezeket a videókat kicsit megijedtem. Tudom, hogy visszaáll a fejforma, de érdekel kinek mi volt a tapasztalata. Mennyi idő után formálódott vissza? Köszönöm mindenki válaszát!
2014. aug. 2. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
hamar megszületett aq lányom,mégis olyan homo sapiens fejformája lett,de 1-2 héten belül teljesen rendeződött a dolog,most teljesen szabályos fejformája van.
2014. aug. 2. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy óra kitolás után vákuummal szedték ki nagy nehezen, mert beszorult, és teljesen gömbölyű feje volt, mindenki csodájára járt. :)
2014. aug. 2. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Pont, mint az elottem szolo: egy ora + vakum, megis gyonyoru volt. Raadasul haton alvos baba lett, de meg ez sem artott meg. :)
2014. aug. 2. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:
40+5re született a lányom. Gyönyörű kerek buksival :) 4 órát vajúdtam :)
2014. aug. 2. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbnak csúcsos volt, de elég hamar formás lett. A kicsinek már ki lett taposva az út, elég hamar született, ő már nem úgy nézett ki..
2014. aug. 2. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
a kutacsánál a feje tetején volt egy egész picit hegyes, de csak 1-2 fotón oldalról lehetett kivenni. Gyorsan megszületett, de szegényemnek totál le volt lapulva a nózija és be volt dagadva a szeme mikor megszületett. Mire hazaindultunk, csudiszépen kikupálódott. Komolyan, olyan szép volt :-)
2014. aug. 2. 23:18
 17/18 piroska és a farkas ***** válasza:
nekünk gyors szülés volt, az első fájástól kezdve 2,5 óra múlva kint volt a 4,1 kilós baba, nem deformált volt a feje, hanem nagyon puffadt, a szemecskéje meg ödémás, 2 napig ki sem bírta nyitni.
2014. aug. 3. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Szép lett a buksija szülés után közvetlenül is ilyen volt
2014. aug. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!