Szia, hát nekem csak a sperti krémről van tapasztalatom. az nekem nagyon bejött. kicsit a végbélbe is nyomtam és 2-3nap alatt szinte tünet mentes lettem, 7-8nap alatt meg épp hogy volt valami. de nem használtam rendszeresen (napi 2x) mert ha mentem valahova mentem nem éreztem magam jól ha előtte bekentem magam, mert ugye olajos és olyan lett tőle a bugyim és ha úgy alakult a nacim is.de jó volt. használtam repparon kúpot is de az nem jött be. legközelebb abból is a spertit kérem, ami lassan itt lesz mert 2 héten belül szülök. de azért keress rá a másik említett krémre is. de ez a sperti 1600ft körül van és szerintem jó. :)
2014. aug. 1. 07:27
2/9 anonim válasza:
Nekem a doxiproct OM krémet javasolta a nõgyógyászom.2nap alatt rendbe tett.
2014. aug. 1. 07:29
3/9 anonim válasza:
kedves utolsó első vagyok :) milyen "állapotban" voltál és hogy lettél pár nap múlva?
2014. aug. 1. 07:31
4/9 anonim válasza:
Terhessèg, és szoptatás alatt a Spertit lehet használni, én is azt használtam, előtte Reparont, mind a kettő jó szerintem, szülés után a Sperti kúp + kenőcs tett rendbe, pedig nagyon kijött, és nagyon fájt.
2014. aug. 1. 07:36
5/9 anonim válasza:
Nekem a szülőszobán annyit mondtak, hogy a gátmetszés miatt ne krémezzem, csak kúpot használjak, úgyhogy szerintem vegyél azt is a krém mellé. Én reparont vittem, azt hiszem egyet használtam el, és utána nem is használtam, de visszahúzódott hamar.
2014. aug. 1. 07:49
6/9 anonim válasza:
Kedves elsõ!Szülés után voltam.Nagyon durván kijött az aranyerem.Se ülni,se állni,se feküdni nem volt jó,annyira fájt.2 napig reggel-este kentem,majd még 2 napig csak este.Teljesen visszahúzódott.
Ma 2 hetes a kisfiam.
2014. aug. 1. 08:07
7/9 A kérdező kommentje:
Fú! Sok hasznos információ! Nagyon szépen köszönöm! Első terhességem, és most így a végén kijött az aranyerem, de hála istennek, még nagyon nem vészes! Azonban szeretném kezelni minél hamarabb, mert fájni nem fáj, vérezni nem vérzik még, de nagyon kellemetlen! Ugye mivel még nekem soha nem volt ilyen panaszom, jobbnak láttam, ha megkérdezek olyan személyeket, akik már átestek rajta!
Esetleg még annyit, hogy érdemes lenne-e orvoshoz fordulnom, és ha igen, akkor sebészhez? Vagy mivel még nem olyan előrehaladottabb, addig próbálkozzam a krémmel, illetve kúppal?
2014. aug. 1. 08:57
8/9 anonim válasza:
első vagyok
szerintem felesleges sebészhez menni, orvosnak/nőgyógyásznak is csak megemlíted hogy tudjon róla és kész. annyira normális dolog ez terhesen hogy ha egyszerűen bemész a patikába kérsz rá valamit, mivel nem vényköteles ezért pikk-pakk tudsz venni és használod.
2014. aug. 1. 12:06
9/9 anonim válasza:
A Proktis-M csodákat tett velem :)1,5 nap alatt teljesen tünetmentes lettem, pedig már nagyon szenvedtem tőle. Szülés után viszont csak a kúpot ajánlják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!