Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fogadott szülésznőnek...

A fogadott szülésznőnek mikor, hogy adtátok oda a pénzt? Ajándékot is adtatok?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 20:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A doki az az ügyeletes orvos volt. De nagyon kedves volt, ha lesz tesó nàla szülők :) Dr. Balla Heidi
2014. júl. 29. 21:50
 12/27 A kérdező kommentje:
29 hetet betöltöttem. Ah hol van még október :) szép nagy kislányod lett és gyors is volt :) nekem is gyors volt az első, megint ilyesmire számítok... éjszaka szültél?
2014. júl. 29. 21:53
 13/27 anonim ***** válasza:
Messze bizony :) éjszaka kezdődött , 11:10 kor született meg fél 5 körül indult :) ugy várom. A kistesót :D neked mennyi idő lesz a 2 gyermek között ?
2014. júl. 29. 21:56
 14/27 A kérdező kommentje:

Közel 4 év lesz köztük. És akkor Évát éjjel felhívtad, szülés után meg simán odaadtad a pénzt meg a bonbont? Előre be volt készítve? Sokat tudott segíteni?

Már várjátok a kistesót? )

2014. júl. 29. 21:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Évàt fél 7 kor hívtam hogy 5 percesek a fàjàsok, János mert azt nem írtam hogy 6 percesekkel kezdődött :D na és akkor mondta hogy hajatmos és negyed 8 kor tali a korhàzba :D nagyon sokat segített én szenvedtem mint állat hogy nagyon fàj, de öntötte belém a lelket, simogatott :) megszültem. Levittek a szobànkba , megmutatta a szoptatàst, a kézzel fejést. 2 óra múlva jött be volt készítve a pénz egy borítékba azt odaadtam meg a Raffaellot, és megköszöntem a.segitséget.
2014. júl. 29. 22:04
 16/27 anonim ***** válasza:
Szeretnénk kistesót, de egyenlőre nagyon nehéz Rami babàval 2 napja elindult, szóval még most jön a neheze, gondolom de te ebben jártasabb vagy :) szóval majd ha kb 2 éves lesz akkor jöhet a másik babó. Neked kislányod kisfiad van, most mi lesz a pici ? :)
2014. júl. 29. 22:07
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszi, kezdek képben lenni. Majd megkérdem, mi van, ha éjjel kezdődik, én kettőkor ébredtem fel, hogy mintha fájna, négyre megvolt a baba, másodjára meg állítólag gyorsabb.

Nst-t is ő csinálta? És ilyen tanfolyamon voltatok a férjeddel?

2014. júl. 29. 22:07
 18/27 A kérdező kommentje:
Lányom van és még egy lesz :)
2014. júl. 29. 22:08
 19/27 A kérdező kommentje:
Na várjál, novemberi Rami baba és elindult?? Hű de ügyes kiscsaj, biztos nem unatkozik akkor :D
2014. júl. 29. 22:09
 20/27 A kérdező kommentje:
Unatkozol
2014. júl. 29. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!