Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fogadott szülésznőnek...

A fogadott szülésznőnek mikor, hogy adtátok oda a pénzt? Ajándékot is adtatok?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 20:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
58%
38. Héten akartam odaadni de nem fogadta el, azt mondta meg dolgozik érte előtte, úgyhogy szülés utàn pàr órával adtam oda , egy doboz raffaello társaságában :) 30 ezret kapott, Debrecenben :)
2014. júl. 29. 21:07
 2/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Régen szültél? Én is dbi vagyok, lehetne pár kérdésem? Gratulálok a babádhoz! :)
2014. júl. 29. 21:08
 3/27 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezz, 9 hós a babám. November 9. Én született :)
2014. júl. 29. 21:22
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszi :) én októberre várom. Kellett vinned be pelust, babaruhát, magadnak betétet, törülközőt? Kaja? Elég volt, vagy kellett pótolni? (Mmint a te kajád.) Az új szülőszobán voltál?
2014. júl. 29. 21:28
 5/27 anonim ***** válasza:
Pelust adnak napi 5 db ot libero 2-es méret , ruhàt is adnak, de én vittem . Nekem kevés volt a kajcsi, meg nem is kívántam amit ott adtak. Szóval hozhattam magamnak pizzàt, pogácsát ilyeneket. :) én pont a felújítás közepette szültem de mivel az osztályvezető szülésznő volt a fogadott új szobát intézett nekem, ahol egyedül voltam csak mikor mentem haza akkor jött be egy hölgy , mert nőgyógyászati osztályon voltam :)
2014. júl. 29. 21:33
 6/27 anonim ***** válasza:
Ja, betétet adnak egy csomaggal olyan ipari nagyot :D vittem lusta bàr nem kellett :) törcsit nem adtak.
2014. júl. 29. 21:34
 7/27 anonim ***** válasza:
+pluszba :)
2014. júl. 29. 21:35
 8/27 anonim ***** válasza:
Ki a fogadott Szülésznőd ? Nekem Deàkné Jàró Éva volt .
2014. júl. 29. 21:36
 9/27 A kérdező kommentje:

Nekem is ő!!! Olyan rokonszenves, úgy örülök, hogy rátaláltam. Szép szülésed volt? Doki?

Fú, akkor pelust nem viszek, ruhát hoz a férjem, ha kell, meg betétből se tankolok túl, szted vagy két csomag éjszakai elég? Első szülésem után csak 1-2 napig kellett az a nagy vastag gyermekágyas.

2014. júl. 29. 21:42
 10/27 anonim ***** válasza:
Tök jó :) én is 2 napig hasznàltam nagy betétet ameddig a korhàzba voltam . 2 csomit használtam el éjszakai betetbol . Hàt annyira szép nem volt, mert ordította a fàjdalomtól, de gyorvolt :) 6 óràt vajúdtam abból 3 a korhàzba :), külön vajúdóba voltam, nem a közösbe :) 40+5 re született a kislànyom, apontàn természetes úton 3720 gr 50 cm, egyből a hasam ra tették ahogy megszületett jajj De szép is volt :) :) hányadik héten jársz ? :) neked is gratula :)
2014. júl. 29. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!