Az milyen fájás, ami kb 2 percig tart,6 percenként jön?
Figyelt kérdés
Nagyon megfeszül az egész hasam, de úgy érzem, hogy a baba mozgásától feszül ennyire (ezt érzem két perc hosszúnak), közben menstruációs görcsös fájdalom (ez néhány másodperc 10-20) és mintha rázná a hideg a derekam meg a combom, fenekem. 38+2 hetes vagyok.2014. júl. 26. 14:39
1/12 anonim válasza:
Jósló fàjàs. Nekem a 33. Héttől volt. 40+5 re született a lányom. Ez teljesen normális :)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem agyalok:)
2014. júl. 26. 14:49
3/12 anonim válasza:
Azért legyél résen, nekem az ilyen már nem jósló fájás volt, hanem megkezdődött vajúdás.
A jósló fájás nem jön rendszeres időközönként, és nem is sugárzik ki.
Persze lehet, hogy nálad még csak készülődnek a dolgok, de azért legyél összekészülve.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Össze van rakva mindenem, ha menni kell csak zuhanyzom és megyünk. Sok jóslóm volt már, de azok másmilyenek voltak eddig, meg ehhez hullámokban, ahogy a fájdalom jött, hányinger is jött. De aztán lezuhanyoztam jó meleg vízben és szépen el is múlt. Jó lenne, ha rendes fájások lennének, várom már nagyon, hogy elinduljon a szülés, csak gyanús volt, hogy ilyen sokáig kemény a hasam és egyértelműen a baba mozgásától éreztem, hogy ennyire feszes. Meg volt kergülve odabent, amíg ezek a fájások voltak egy pillanatra sem hagyta abba a kapálózást.
2014. júl. 26. 17:49
5/12 anonim válasza:
Igaza van a 3. válaszolónak...legyél résen mert ezek már lehetnek rendes fájások.:)
7/12 anonim válasza:
Tényleg hogy vagy? Szólj ha jön a pici :D
10/12 anonim válasza:
Szerintem is, csak kivàncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!