Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában Egerbe?

Szült valaki mostanában Egerbe?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van e itt olyan aki az első gyermekét miskolcon a Semmelweis-be szülte a másodikat pedig Egerbe?
2014. júl. 24. 12:17
 1/5 A kérdező kommentje:
A lényeg lemaradt! Mi a különbség a kettő kórház között??
2014. júl. 24. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egy hónapja Egerben, a nővérem fél éve Miskolcon. Milyen különbségre gondolsz?
2014. júl. 24. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát sokan mondták, hogy az egri kórház nyomába sem ér a semmelweis-nek! Különösebben az ellátást illetően lennék kíváncsi a különbségekre! A kórházak felszereltségére lennék kíváncsi! Miskolcon lehetőség van az epidurálra!
2014. júl. 26. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Én közel egy éve szültem Egerben. Valóban lehetnének sokkal jobbak a körülmények, viszont sokkal jobbak voltak, mint vártam. Már a terhesség elejétől kezdve a kórházi léttől féltem a legjobban. Iszonyatosan finnyás vagyok. Anyukám egyszer megjegyezte, hogy komolyan aggódik amiatt, hogy hogyan fogom kibírni a kórházi állapotokat. Annyira készültem rá lelkileg, hogy teljesen meglepődtem magamon, hogy milyen jól viselem. Úgy fogtam fel, hogy a pici a legfontosabb, és érte mindent kibírok. Így is lett. Valóban teljesen tűthetőnek éreztem ott, akkor.

Nekem eszembe sem jutott a kórházi felszereltséggel foglalkozni. Mert én ezt úgy gondoltam, hogy mindegy

2014. júl. 27. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, folytatom, mert elküldte. :)

Szóval mindegy hol vagyok, meg kell szülni, az orvosok, szülésznők pedig mindent megtesznek majd. Baj nem lehet, ha pedig mégis, akkor az mindenhol lehet.

Az érzéstelenítés pedig biztos nincs ott, mert szülés előtt sose hallottam róla, csak mióta babázok, hogy egyáltalán létezik ilyen.

2014. júl. 27. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!