Hányadik héten született gyermeked?
Két napot késett. Előző héten már masszíroztam a dokit, hogy ne várjunk a kiírt időpont után, valamit machináljon, hogy beinduljon, a babának akkor már úgyis kukkmindegy lesz.
A kiírt dátum másnapján bementem vizsgálatra, mondta, hogy sajnos még nem vagyok eléggé kitágulva, hogy "véletlenül beinduljon", de menjek vissza két nap múlva, ismét rám néz.
Kicsit csüggedten hazamentem. Aznap este elfolyt a magzatvíz, vissza a kórházba, másnap hajnalban meg is született.
Szegény dokit sajnáltam, mert így két ügyeleti napja közötti éjszakát töltötte velem, méhlepénygond miatt műtőben takarítottak ki, azzal 6 körül végzett, héttől meg indult a műszakja. Délután bejött rám nézni, hát mint a mosott xar... Szerencsétlen két napot lenyomott egymás után, alvás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!