A babátok megszületése után mennyi idővel engedtek haza a kórházból?
Figyelt kérdés
Hüvelyi úton szültem, hétfő reggel 4:50-kor bújt ki a kisfiam és szerdán reggel 9-kor hagytuk el a kórházat.
Azt hittem, hogy tovább fognak bent tartani.
2014. júl. 17. 13:33
11/15 anonim válasza:
Ha reggel szültél, az már 1 napnak számít (nálunk legalábbis), így teljesen reális a szerda. Èn késő délután szültem, a babàm is besárgult, így szülést követő 5-ik napon jöhettünk haza.
12/15 anonim válasza:
Császárom volt, 7. nap mehettünk haza. Első baba hüvelyi úton született, vele is a 7. napon mehettünk haza. Mindketten nagyon besárgultak.
13/15 anonim válasza:
Nálunk elvileg hüvelyi szülésnél 3 nap,de amikor szültem olyan sokan szültek,hogy helyhiány miatt sokakat már 2 nap után hazaküldtek.
14/15 anonim válasza:
Az elsővel 7 napig voltunk bent mert kijöttek rajta valami pöttyök, amiket meg akartak várni hogy elmúljanak.
A másodikkal a 3. napon hazaküldtek.
Most ambuláns szülést tervezek, azaz, hazajövünk pár óra múlva, ha minden oké lesz.
Nem tarthatnak bent sem engem sem a babát, a 72 óra csak annyi, hogy a kórház megkapja utánam a pénzt, csakhogy ez engem nem érdekel. Nyilván próbálnak megfélemlíteni meg úgy tenni mintha ők valami hatóság lennének, de szerencsére nem tehetik meg, hogy a gyereket bent fogják, mint ahogy azt sokan állítják.
15/15 anonim válasza:
Császárral szültem pénteken, szerdán jöhettünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!