Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indított szüléssel kapcsolatba...

Indított szüléssel kapcsolatban tapasztalatok?

Figyelt kérdés
41. hetet ma töltöttem, holnap kell mennem burokrepesztésre, aztán oxitocinos infúzió, a méhszájam kemény egy ujj. Mire számíthatok, kinek volt ilyen, mi történt, hogy történt?
2014. júl. 17. 09:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam, mint te, indítottak 41+1-en burokrepesztéssel és oxytocinnal. Hááát, az oxy kegyetlen fájásokat csinál, és ahogy írják rögtön pár perceseket, nincs átmenet :)Nekem hét óra alatt lett meg a lányom, az oxy ellenére nagyon lassan tágultam, a szülésznőm jópárszor kézzel tágított, na az szerintem rosszabb volt bárminél, még a kitolásnál is. De megérte, nem lett császárom, pedig indított szülésnél nagy az esély rá.

Párom végig bent volt, ő tartotta bennem a lelket (ill. közvetített a családnak)

Csak a baba lebegjen a szemed előtt, hogy nemsokára a kezedben lesz, akit annyira vártál! Érte érdemes bármit kibírni! Én már másnap szó nélkül visszamentem volna újra szülni :)

2014. júl. 17. 10:50
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld kész és még várom a beszámolókat :)
2014. júl. 17. 11:38
 13/19 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem akar jönni a baba, annak általában oka van. nekem minden babámat indították és mindig császár lett a vége.utólag mindig kiderült, hogy nem véletlenül nem használt még az oxitocin sem.
2014. júl. 17. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia. Engem is indítottak mind a két szülésemnél. Én nem tágultam ezért császár lett mind a kettő. Az elsőnél kedden reggel született és szombaton reggel mentünk haza. A második is kedden este született de már péntek délután itthon voltunk. Ne félj. Ha minden rendben van akkor császár után is kiraknak gyorsan.
2014. júl. 17. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Szombat délben volt császárom, kedden reggel engedtek haza.
2014. júl. 17. 13:54
 16/19 A kérdező kommentje:
köszi :) higyjétek el én is szívesen bíznám a természetre, de eleve nem tudjuk még a pontos fogantatást sem, méret alapján belőttek ma 41 hetesre, de a valóságban már lehet 42 vagyok, magzatvizet és lepényt nálunk nem néznek, így hiába jó a ctg, nyugodtabb lennék, ha kint lenne a baba.
2014. júl. 17. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Detto mint a 11-es válaszoló,csk 39+6 hétnél indítottak egy vizsgálattal,ami 2 perces fájásokat csinált.Gondolom tágítottak mert kb 1 ujjnyira tágított ki a kúp. Aztán oxi előtt még próbáltak tágítani, burokrepi, oxi...na az tényleg kegyetlen,de hát még én is itt vagyok,meg több 100 nő,aki így szült. sok kézzel tágítás,ami tényleg rosszabb mint az összes fájdalom szülés alatt,de ahogy kibújik a baba,már csak azt érezni,hogy le van strapálva az alfeled,semmi mást.én délelőtt 9-től délután 16:35-ig megvoltam.Másnap már minden ok volt :D
2014. júl. 17. 14:07
 18/19 A kérdező kommentje:
közben elkezdtek fájdogálni dél körül, görcsölgetett a hasam, kisugárzott a derekamba is, keményedett a hasam. elmentem letusolni meg aludtam egy fél órát, de arra sem múlt el. már kezdtem megörülni de most enyhültek, már csak ülve érzem :( ezek szerint még ez sem az volt.
2014. júl. 17. 15:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia! Engem 41+3 hétre indítottak. Este Prostin kúp, reggel 5.40-kor burokrepesztés és oxitocin infúzió bekötése. Nem emlékszem, hogy mikortól fájt nagyon nagyon, de már inkább császárt szerettem volna, mert nem tágultam. Ez volt du 1-2 óra körül. Azt mondta az orvos, hogy 4-ig várunk és utána császár. A babám biztos megijedt, mert du 4-re kibújt :-) Mivel arccal felfelé feküdt sokáig tartott a kitolás,40-50 percig, de az már nem fájt, nevetgéltünk a fájások között. És ne aggódj, tényleg elfelejted a fájdalmat azonnal, ahogy megszületik!
2014. júl. 17. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!