Autóban vajúdás? Kb 1-1,5 óra beérni a választott kórházba. Milyen kocsiban ülve vajúdni?
Tolunk is 100 km-re van a klinika amit valasztottam,masodik baba lesz,hacsak nem lesz progis csaszar a vegere en is csak 10 perces fajasokkal szeretnek majd indulni.
Az ovet mar most is ugy hasznalom,hogy eleve be van kapcsolva,es csak alabujok.Tehat rajta ulok azon a reszen ami a hasamnal menne keresztul,es csak a valltol lefele futo reszet hasznalom.
A kenyelmi szempontokrol nem nagyon tudok nyilatkozni,az elso babankal semmi nem volt kenyelmes vajudas kozben, az autonk viszont nagyon tagas,igy nem hiszem,hogy az utazas lenne majd a legkellemetlenebb resze a dolognak:)
Szerintem meg fájdalom szempontjából majdnem mindegy, hogy hol vajúdsz. Fáj az otthon a kocsiban és a kórházban is. Bocsi,nem akarlak elkeseríteni :)
Inkább azt mérlegeld, hogy hol és hogy éreznéd magad a legnagyobb biztonságban.
Elsőnél 5 perces fájásokkal mentünk be a kórházba. Kora reggel volt, kb 35 perces út. Hátul ültem, nem voltam bekötve, félig meddig elfeküdtem, úgy jó volt, de alig vártam, hogy megérkezzünk.
MÁsodiknál 2-3 perces fájások, délután csúcsdugó, 75 perc alatt értünk be, szintén hátul ültem, félig fekve, nem voltam bekötve, azt hittem, ott szülök meg a kocsiban, aztán felmásztam valahogy a szülészet emeletére és 5 perc múlva már volt gyerekem :) :) mondjuk itt lehet jobb lett volna egy mentő, de valahogy nem gondoltam, hogy ilyen gyors lesz, de mindegy végül is, mert eljutottunk a kórházig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!