Kecskeméti anyukák! Valaki tud nekem ajánlani nagyon jó szülész orvost?
"A pénzéhesség enyhe kifejezés..... "
Mert az nem pénzéhesség,hogy a te dokid 2 hetente behívott a magánjára,alkalmanként 8 e-ért??
Mint írtam nekem volt olyan,hogy Bakó 5-6.-ik hétre hívott vissza.Na sztem ez nem pénzéhesség!
Én még ezt nem halottam róla,hogy túlsúlyos,cukros kismamákat nem vállal!Konkrétan aki mellettem feküdt szülés után a kórteremben cukros csaj volt,és Bakó volt az ő dokija is...
Ez az amikor csak városi pletykának felül az ember...:(
12.37-es! Nem,nem pénzéhesség volt,hogy 2-3 hetente visszarendelt. Ugyanis veszélyeztetett voltam, 3. császár volt,magas vérnyomás,2 kora szüléssel a hátam mögött valahogy vártam is,hogy sűrűn nézzen,és a gyereket is. A 3. babánk is a 36.hétre jött,már előtte 2 héttel befektetett,és azt sem bántam,mert ha itthon vagyok azon a bizonyos éjszakán,talán nem írogatnék most itt neked. Szülés után 20...azaz 20 ezret adtam neki!! Miután megkapta,utána is kedves,és segítőkész volt velem.
A Bakót az egyik ismerősöm mesélte,hogy őt is átadta másik dokinak,mert nem szívesen foglalkozott vele.Lepasszolta,mert sok volt vele a gondja. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!