Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leírnátok, hogy pontosan...

Leírnátok, hogy pontosan hogyan zajlik a császármetszés?

Figyelt kérdés
Idáig úgy néz ki, hogy nem fogom megúszni a császármetszést és nagyon félek tőle!

2014. júl. 11. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az érzéstelenítés után rakják fel. Nem tudom lehet-e kérni, hogy ne rakjanak fel, szerintem nem, mert valahogy ürülnie kell a vizeletnek, miközben órákig nem kelhetsz fel, úgyhogy nem tudsz wc-re menni. És a műtét előtt még infúziót is kapsz, úgyhogy feltöltenek folyadékkal.
2014. júl. 13. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, és a katéter addig van benned, amíg fel nem kelhetsz. Az első felkeléskor kiszedik. De azért kérdezz rá, hogy lehet-e katéter nélkül, mert bennem fel sem merült, hogy igen...
2014. júl. 13. 14:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm válaszokat! Aranyosak vagytok!!! Még drukkolok, hátha megúszom a császárt, de nem sok reményt fűzök hozzá. :)

Köszönöm mégegyszer!

2014. júl. 13. 17:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem baba barát kórházban volt sürgősségi császárom 2 hete. Miután megszületett a baba, apukának adták, hogy tegye a mellkasára. Miután bevittek a szobába, én is megkaptam a babát és szoptathattam (érzéstelenítéssel zajlott a műtét). Amíg feküdnöm kellett, addig is velem lehetett a kisfiam, csak szólnom kellett a nővérnek, ha segítség kellett :)

Maga a műtét egyébként nem volt rossz, mert a babámra figyeltem. Nekem az első nap volt szörnyű, aztán minden nap jobb lett. Kb 5 nap után már szaladtam :)

Kitartást és jó szülést!

2014. júl. 13. 22:06
 15/17 A kérdező kommentje:

A fiam kizárólag úgy volt hajlandó szopizni az első perctől, hogy ha ültem. :) Remélem menni fog a fekve szoptatás fejmozdítás nélkül a kislányommal. :)

Pénteken megyek uh-ra, kiderül, hogy mi a helyzet, szorítsatok! :)

2014. júl. 13. 22:20
 16/17 anonim válasza:

Szia!

Mikor fogsz szülni? Van már valami pontosabb infód? Én is dr. Németh Miklósnál fogok szülni és nekem is császárom lesz. Nekem az első babám lesz és nagyon izgulok, hogy mire számíthatok.

2014. júl. 22. 09:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Írtam privibe :)
2014. júl. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!