Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ultrahang szerinti magzati...

Ultrahang szerinti magzati kor nálatok befolyásolta a szülés időpontját?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nálam az ultrahangon is mindig egy héttel idősebbnek mérték a babát és középidő előtt fogant.

Volt valakinek hasonló és a kiírt előtt szült? Vagy ha az ellenkezője az is érdekelne :)

2014. júl. 9. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindig egy héttel nagyobbnak látták, de nem változtattak az időponton. Aztán pont 39. hétre született (amit persze én tudtam, hogy pont negyven :)).
2014. júl. 9. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
13 nappal volt fiatalabb a 12. heti uh szerint (mint a mensi szerinti datum) aztan kesobbi uh-kon mindig elobbre hozta a szules idopontjat egy hettel legalabb, de a dokim bem valtoztatott a kiirason, vegul neki lett igaza, 39+6ra szultem.
2014. júl. 9. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első 12 hétben egyformán fejlődnek a babák (legalábbis az egészségesek), a 12. hétig egy pontos méréssel tutira megmondják hogy mikor fogant. Én a kiírt napon szültem.
2014. júl. 9. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyobbnak mérték őket, meg pont akkorának is többször. Ezért pár nappal időnként módosították az időpontokat is. Semmit nem jelent, az egyik a 38. a másik a 39. héten született. De a húgomnak pl. szintén nagyobbnak látták ráadásul végig, mégsem indult meg neki, a 42. héten indították.
2014. júl. 9. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
A 20. héttől 2 héttel mindig nagyobb volt a babám, mint a kora. Nem változtattak a kiíráson és igaza is volt a dokimnak, mert 39+4 hétre született, csak éppen 3900 grammal, szóval egyszerűen nagy baba volt.
2014. júl. 10. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem se változtatták soha a szülés időpontját a méretek miatt (egyébként szerintem hülyeség is, legfeljebb UH követéses ciklusnál vagy mesterséges megtermékenyítéseknél lehet pontosan tudni, hogy mikor fogant, méretre meg ha belegondolunk, van aki 2.5 kilóval születik időre, van, aki meg 5.5-lel). Mindkét gyerekem 39+5-re született.
2014. júl. 10. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Egészen az elejétől másfél héttel nagyobbnak mutatta a kisfiamat az uh, a szülés időpontját nem hozták előrébb, de a 38. héten megszültem. Nem gondolkoztam még azon hogy ezért szültem volna korábban mert nagyobb volt a kisfiam. Amúgy átlagos súllyal és hosszal született pedig annyira mondogatták mindig hogy milyen nagy baba lesz, 3850grammal és 55 centivel született. Huuuuu de nagy baba... mondta mindenki. A szobatársam 4870grammos kisfiú szült. És még az enyém volt nagy... :D
2014. júl. 10. 15:52
 8/8 mi a fene ***** válasza:
Mindkét lányom pontosan 10 nappal született hamarabb, a várható időpontot nem változtatták, pedig nagy babák voltak, 4000, ill. 4200 gramm.
2014. júl. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!