Sok a 4 gyerek?

Figyelt kérdés
Elég fiatalon szültem első gyermekem, aki mára már 14 éves. Utána jött még 2 fiúcska 3-3 év elteltével. Szeretnék még egy pici babát. Szerintetek önzőség??
2014. júl. 8. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nézd, ha úgy érzed, hogy bírnád a negyedik babát, mind lelkileg, mind anyagilag, és energiával is, akkor semmi akadálya. Az főleg ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak.
2014. júl. 9. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi hármat szerettünk volna, de az utolsó terhességem ikerterhesség lett, így most 4 gyermekünk van. Biztos lesznek nehéz időszakok, főleg azért, mert ikrek, de nem bánom...rettentő édesek...és a nagyok is... mindegyikben mást lehet szeretni. Ha lehetne, sem csinálnám vissza! Így teljes a családunk! :)
2014. júl. 9. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Szeritnem sok, nekem sok lenne :) De ha bírjátok, anyagilag is és türelemmel stb, akkor miért ne.

Amúgy a nagy már elég nagy, bár nála gondolom másabb gondok vannak mint a kicsiknél, de ha egy újszülött mellett bírod a nagy kamaszodásást és a két fiút is, akkor nyugodtan.

Nem tudom mennyi idős vagy, de ne azért szülj, mert babáznál megint, mert azt a gyereket is fel kell nevelni, bírni kell, jön az éjszakázás megint, közben figylened kell a nagy lányra aki lehet lassan már a fiúkat nézi. Nehéz lehet majd. Előbb utóbb el kell fogadnod, hogy már nem szülsz többet, ennyi volt, van már 3 vagy 4 gyereked, majd unokázol úgy 10 év múlva :)

Nem bántásként írom, csak azért hogy ne azért szülj, mert jó volt babázni. Kicsit ezt érezem a szeretnék még egy pici babát mondatodból.

De amúgy hajrá, ha megtehetitek! :)

2014. júl. 9. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:

nekem 2 lányom van..szeretnék még később.

Van egy lány ebben a városban ahol élek...olyan 25-28 év között van,pontosan nem tudom, de ő már a hatodik gyerekét várja,(nem barna) és úgy hallottam 9-et szeretnének!

szóval 4 gyerek nem sok szerintem, bár van akinek még a 2 is soknak tűnik..:)

2014. júl. 10. 00:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Szeritem 4 gyereknél már sokminden nehezebb, pl akár elutazni valahová. Nem tudom van-e autótok és abba vajon el fogtok-e férni. Plusz a sok csomag, mert a legtöbb autóban 3 személyes a hátsó ülés, gondolom 3 gyerek ott elfér és a két szülő meg elöl, de 4 gyerekkel?

Aki meg 9-et akar, na azt meg elképzelni sem tudom, szeritnem ott valami pszichés probléma van, valahogy nagyon rákattant a terheségre, szülésre, nekem ez már nem normális dolog. Félre ne értsetek, nem az a baj, ha valaki nagycsaládos, de azért szerintem nemcsak szülni kell és terhesnek lennie egy nőnek, egy idő után bizony erről le kell mondani és elfogadni, hogy annyi gyerek van ahány sikerült és majd reménykedni hogy lesz unoka :) akkor újra lehet babázni.

De a kérdező 4 gyereke azért nem olyan sok, pláne hogy nagyok is vannak már közte, de azért technikailag kivitelezni egy családi nyaralást szerintem már komoly logisztika lenne :)

2014. júl. 11. 08:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekunk 4 van es a kocsi gond volt mindig

A nyaralasok is.

2014. júl. 11. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem negy van harom

mar nagyobb koztuk a legkisebb is 11 eves elmult a kicsi masfel eves , es nagyon ugy nez ki , hogy lesz melle egy otodik:) velemenyek ! ? Nem erdekelnek! Az en eletem nem tartozik masra ! :) szoval ha te ugyerzed hajra :)

2014. júl. 16. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!