Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol szüljem meg a gyereket?...

Hol szüljem meg a gyereket? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Canadában élek az Ausztrál férjemmel. Babát várom, még csak a 4. hónapban vagyok de már nagy viták vannak belőle, hogy hol szülessen meg. Én itt Canadában szeretném megszülni. A férjem és a szülei azért nyaggatnak, hogy Ausztráliába szüljem meg. A szüleim pedig azt szeretnék, hogy Magyarországon. Már nem bírom, teljesen kikészítenek. Nem értem, hogy miért kell máshova elmenni szülni, mikor mindenhol ugyan az egészségügyi ellátás.

2014. júl. 8. 18:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Ott szülsz, ahol te akarsz! Nőjél már fel!
2014. júl. 8. 18:36
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

Ezt nem értem. Most, ha én azt mondom, hogy hollandiába szülj, akkor azt fogod tenni?

Miért nem mondod meg a rokonságnak, hogy te ott szülsz, ahol vagy, punktum!

2014. júl. 8. 18:39
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Ahol akarsz, de semmiképpen ne Magyarországon! Itt ha nincs fogadott orvosod, akkor rád sem néznek! Az Eü ellátás itthon a béka feneke alatt van.
2014. júl. 8. 18:40
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom azért mondják hogy itt meg itt szülj,mert ahol az ember születik oda fogja húzni a szíve örökre.Az ember kötődik oda ahová születik és ahol él.Mit szeretnél gyermeked hova valósinak érezze magát? Ez a te döntésed.De jól gondold meg.Ha esetleg Canadában szülöd meg és ott is maradtok végleg,akkor esetleg fenn áll az a "veszély,, hogy Magyarországhoz semmi sem fogja kötni.Én a helyedben Magyarországon szülnék.De nem döntök helyetted.Jó babavárást!
2014. júl. 8. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ott szülj ahol éltek, meg úgyis ott szülsz ahol beindul majd :)

Meg ha a férjed kanadában él veled, akkor elutazik hetekre Ausztráliába? Csak mert a kiírt dátum egy dolog, de akár két héttel előtte vagy két héttel a kiírt dátum után is lehet szülni. Szóval kivesz 1 hónap szabit? Csak mert gondolom ott lenne a szülésnél nem?

2014. júl. 8. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
nem tudom Kanadában vagy Ausztráliában milyen az ellátás, de hogy Magyarországon még egy városon belül is elég eltérő, az tuti. Én leginkább azt nézném, hogy nekem és a babának mi a legjobb.
2014. júl. 8. 19:06
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Allampolgarsagilag melyik lenne a jobb?
2014. júl. 8. 19:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Állampolgárságilag mindegy, mert mind a hármat megkapja, úgy mint mi.
2014. júl. 8. 19:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Es mit mond a ferjed, miert akarja, hogy Ausztralaiaban szulessen, ha nem ott eltek?
2014. júl. 8. 19:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert nagyon boldoggá tenné Őt is és a szüleit is.
2014. júl. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!