Feliratkoztam a Minimanó hírlevelére, sok hasznos dolgot vettünk már itt gyermekemnek. Most viszont kicsit ledöbbentem, ismeri valaki ezt a terméket? Szerintem valami irdatlan nagy kamu lehet, esetleg személyes tapasztalat? [link]
Ugyanazt a szerepet tölti be, mint a gátmasszázsolaj, amiből egy jobb fajta is csak 2000 ft.
Mondjuk első sorban a szülésznőddel kell ezt megbeszélni, hogy mit szokott használni szüléskor, illetve a 36. héttől lehet otthon masszírozni előre, de nekem nem esett jól egyik terhességnél sem, így én ezt kihagytam.
2014. júl. 7. 12:23
2/10 anonim válasza:
Én rákérdeztem szülésfelkészítőn a nőgyógyásztól, aki az előadást tartotta. Azt mondta, hogy személyes tapasztalata az, hogy nem sokat ér. Semmi különös nincs benne az árán kívül.
2014. júl. 7. 12:30
3/10 anonim válasza:
Az én nőgyógyászom sem nagyon bíztatott, hogy vegyek ilyen gélt.
2014. júl. 7. 12:33
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöld kezek. Igazából az ára, ami megdöbbentett...
2014. júl. 7. 13:11
5/10 anonim válasza:
én a Dianatal-t néztem, az 30ezer Ft.. én nem vennék, szerintem is kamu :D
2014. júl. 7. 16:13
6/10 anonim válasza:
Dianatallal szültem. Elég nehézkesen indult be a szülés, indították többféleképpen, a szülésznő és a dokim még sosem használt Dianatal-t előttem, de a szülésem után azt mondták, hogy őket meggyőzte: nagyon gyors volt a kitolás, talán 22-3 perc, rakétaként süvített ki belőlem a kislányom, semmilyen sérülésem nem volt, se repedés, sem pedig vágás, s a szülésznőm szernt a Dianatal, amit többször kell alkalmazni, mindig lendített kicsit a dolgok állásán. Én nem vagyok szakember, ők viszont igen.
2014. júl. 8. 00:20
7/10 anonim válasza:
Mandulaolajat hasznalok gatra es kitolasnal kivallo es olcso
2014. júl. 8. 14:08
8/10 anonim válasza:
Azért a mandulaolajat gondolom nem fecskendezed fel a méhszájhoz, mint a szülészeti géleket... Itt az első két fázist oda kell felhelyezni, mert segíti a tágulást és megakadályozza a méhszáj sérülését (mondjuk ehhez az kell, hogy ne hasbakönyöklős dokid legyen). Mellesleg a manduaolaj viszkozitása sehol sincs a szülészeti gélekéhez képest :(
2014. júl. 9. 22:39
9/10 anonim válasza:
A mehszajat szepen beken kell hagyni.
Ha tenyleg olyan szuper lenne akkor mar reg hasznalnak mindenhol.
Mi kaptunk kiprobalni de semmi kulonoset nem tapasztaltunk ez 2/3 eve volt.
2014. júl. 10. 04:29
10/10 anonim válasza:
Amig dragan adjak, nem fog altalanosan elterjedni. A mehszajhoz a huvelybe KELL fecskendezni az elso ket adagot, szoval ha szerinted a mehszajat beken kell hagyni (vegul is nem eri semmilyen fizikai behatas, nem kell vele torodni), akkor hogyan hasznaltatok?
Az ovosom most 64 eves, a azulesznom kb. 58 eves, eleg sok szulest kisertek mindketten, azert engedjuk meg nekik, hogy legyen nemi viszonyitasi alapjuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!