Akik Szegeden szültetek, a klinikára kell vinni valamit a babának?
Én is most fogok Szegeden szülni és utána kérdeztem ismerősöktől. A babának csak hazavivős ruha kell, pelust adnak, de nem elég egy napra, 1 csomagot érdemes vinni. Magadnak vigyél betétet, mert azt sem sokat adnak.
Most csomagoltam össze, külön egy kis szülőszobai táskát és egy nagy táskát a többi időre. A szülőszobaiba kerülnek a papírok (leletek, kiskönyv, apasági/házassági, személyi okmányok, pénz...) gátmasszázsolaj, 1pár zokni, tisztálkodószer, betét és én 1 hálóinget + 1 köntöst is raktam, hogy ha túl leszek rajta, akkor azt felvegyem, ha engedik. A listából az összes többi cucc a másikba került. Nekem javasolták, hogy mellszívót mindenképp vigyek, mert komoly sorban állás van érte és amikor be van durranva a melled, akkor nem kellemes fél órát várni rá.
babaruha
betét
eldobhatós bugyi
evőeszköz, tányér…
fésű, hajgumi
gátmasszázsolaj
hálóing/pizsama
köntös
körömvágó olló babának
mellszívó
szoptatós melltartó
papucsok
pelenka
pohár
textilpelus
tisztálkodószerek
törölköző
wc papír
zokni
apasági igazolás
fényképezőgép
leletek
pénz
személyi, lakcímkártya
TB kártya
telefon, töltő
terhes kiskönyv
35hkm
Nagyon köszönöm! Az első babámat nem ott szültem, és a megfigyelés idejére nem lehetett velünk.:( Csak közvetlen szülés után tették a hasamra, de utána elvitték, kb. 5-10 percig volt velünk, és ez elég kevés volt így.
Még egyszer köszi, boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!