Mennyi az esély arra, hogy újra császáros leszek?
Figyelt kérdés
Augusztusban lesz 4éve, hogy császároztak .
Mi indokolhatja az újabb császármetszést?
Nagyon félek a sima szüléstől.
2014. jún. 27. 15:01
1/3 anonim válasza:
Én a császártól félnék újra. Épp azon vagyok, hogy ne ismétlődjön meg. Amúgy ma Magyarországon elég jó esélyeid vannak egy második császárra, persze attól is függ, az előző miért lett az.
2/3 anonim válasza:
Fiaim közt majdnem napra pontosan 4év van. Én is féltem a sima szüléstől. Sokszor fájt a hegem,túlhordtam a második gyerkőcöt is,majd 41+2 hetesen indítottak. Fájások hatására még érzékenyebb lett a heg,ezért újra császároztak. Az első császár se volt vészes,de a másodszor még gyorsabb és könnyebb volt a felépülés...
3/3 anonim válasza:
Ha az első császár volt, ha azt mondod a dokinak, ha nem fogadott akkor is, hogy most is császárt szeretnél, a főorvos megvizsgál, s engedélyezi!
Kérdezni kell, kérni kell, s engedik. Ha van, ha nincs fogadott dokid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!