Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy újra császáros leszek?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 4éve, hogy császároztak .

Mi indokolhatja az újabb császármetszést?

Nagyon félek a sima szüléstől.

2014. jún. 27. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a császártól félnék újra. Épp azon vagyok, hogy ne ismétlődjön meg. Amúgy ma Magyarországon elég jó esélyeid vannak egy második császárra, persze attól is függ, az előző miért lett az.
2014. jún. 27. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Fiaim közt majdnem napra pontosan 4év van. Én is féltem a sima szüléstől. Sokszor fájt a hegem,túlhordtam a második gyerkőcöt is,majd 41+2 hetesen indítottak. Fájások hatására még érzékenyebb lett a heg,ezért újra császároztak. Az első császár se volt vészes,de a másodszor még gyorsabb és könnyebb volt a felépülés...
2014. jún. 27. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha az első császár volt, ha azt mondod a dokinak, ha nem fogadott akkor is, hogy most is császárt szeretnél, a főorvos megvizsgál, s engedélyezi!

Kérdezni kell, kérni kell, s engedik. Ha van, ha nincs fogadott dokid

2014. jún. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!