Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek pici korkülönbséggel...

Akinek pici korkülönbséggel jött a (tervezett) kistesó, milyen volt az élet várandósan és milyen volt a két picivel?

Figyelt kérdés

Olyan volt, amilyennek képzelted?

Mennyi idő van a két gyerek között?

Hogy telt egy napod mondjuk 2-3 hónappal szülés után?

Hogy alakult a napirend?

A nagyobb féltékeny volt?

kb. 21 hónapos lesz a "nagy", amikor jön a kistesó, ha úgy alakul, ahogy szeretnénk.

2014. jún. 26. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nagy 21 hónapos erösen dackorszakos gyerek volt mikor a kicsi született

Nem kaptunk bölcsis helyet, a legközelebbi rokon 500km-re, így a férjem volt az egytlen segítség aki 18-ig dolgozott.

A terhesség jó volt. a Nagy elött irodában dolgoztam, elvoltam punnyadva, az elsö terhességet nehezen viseltem. Másodiknal fitt voltam, és rengeteg dolgom volt, mert 2 héttel a szülés elött költöztünk.Mindent egyedül kellett csinálnom, lakást keresni, becsomagolni, a kicsire készülni és a naggyal törödni.

Az elsö 3 hónap a kicsivel és a naggyal tényleg nehéz volt. De tudtam, hogy csak 3 hónap és azt kibírjuk. Nekem a szoptatás már a nagynál sem ment, a kicsinél meg mindent megakartam tenni... ìgy 40 perc szoptatás+15 perc fejés+15perc cumisüveg. Ès ez 2 óránként ismétlödött. A nagy az összes kisvakondot kívülröl ismerte, mert muszáj voltam lekötni, így ment a tv elé. De nem lett tv függö, most 4 éves és napokig tv sincs bekapcsolva mert nincsen igénye rá.

Féltékenység szinte egyáltalán nem volt, nincsen. Olyan volt, hogy ö is ölbe akart mikor szoptattam, de akkor ö is jött az ölembe. Engem akart néha, de a tesót mindig imádta. Most is imádják egymást. Most már megy verekedés, de semmi komoly.

2014. jún. 26. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 16,5 hónap van a két pici között, tervezetten. Nálunk nincs féltékenység. Sokkal jobb, mint ahogy elképzeltem. Igazából a bevásárlás az, amit egyedül nem merek bevállalni. De itthon nagyon elvagyunk. Már 6 hónapos a pici és lassan 2 a nagy, a picur forog, figyeli a nagyot, a nagy pedig produkálja magát a kicsinek. Már most látszik, hogy mennyire összenőnek és imádják egymást. Semmiképp nem csinálnám másképp, akkor sem ha lehetne. Napirend az érdekes, a pici most lendül át a két alvás/ nap plusz az éjszaka. Délben mindig együtt alszanak( most is). A többi pedig változó.
2014. jún. 26. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1 év és 4 nap van a két gyermek között.

Az első elég problémás volt, míg a kistesó meg nem született, aztán nagyon jó gyerek lett. Ha a kicsi aludt, ő csendben volt, ha fent volt, gagyogott neki. Imádott a babakocsi mellett sétálni, és később,mikor már pár szót tudott, mindenkinek mondta, "én tesóm, szeretem".

A várandósság az elsőnél pokol volt, többet voltam kórházban, mint otthon, a másodiknál semmi gond nem volt.

A napirendet szinte azonnal átvette a nagyobbik, és a hazamenetel után a kicsinél szinte be is állt a napirend.

Nem volt féltékeny,imádta őt.

2014. jún. 26. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
8hónapos volt a fiam amikor tervezetten teherbe estem, nem volt semmi gond szülésig, akkor jött egy kis dacoskodás, őt is ujra pelenkázni kellett de hamar öszenőttek, és a mai napig eljátszanak egymással.
2014. jún. 27. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!