Császár utáni seb gyógyulás, Ez így tényleg normális?
5 hete császároztak. Nem varrtak csak ragasztó kötést kaptam amit műtét után 5 nappal leszedtek. (Szerintem korai volt)
Sajnos rá 3 napra a sebem begyulladt és kinyílt,sürgősségin kötöttem ki. (Nem varrtak össze, kaptak egy szatyor kötszert,gézt stb h itthon takaritgassam. Szépen kitisztult és már csak egy kb fél centi van hátra, hogy összeforrjon de nem mély. Most már elég szép ahhoz képest milyen volt. Patikában kaptam fertőtlenítő alkoholt és betadinnal kenegetem. Nem kaptam rá semmit ezért jobb ötletem nincs.
A problémám a következő:
Hiába kenegetem napközben is többször, iszonyatos bűzt érzek. Már nincs begyulladva se feldagadva. Fürdés után is érzem de a fertőtlenítő szagához semmi köze. Megkértem a páromat, hogy nézze meg de ő nem érez semmit. (Szerintem rossz az orra)
Nem beszélem be magamnak egyáltalán tényleg érzek efy bizonyos kellemetlen szagot.
Dokinál ma reggel voltam, elmondtam gondom de meg se nézett. (Ez már egy másik doki)
A másik problémám az,hogy a régi császárom alatt vágtak és dió nagyságú csomókat érzek és szemmel is láthatóak. Nem fáj, nem gyulladás szerintem más lehet.
Volt vagy van valaki hasonló helyzetben? Ez a 3. orvosom aki rám se néz de mindent rendben talál. Egyéb ötlet?
Kérem, normális válaszokat irjatok így is igen kellemetlen nekem.
Köszönöm szépen!
(Telefonról irok, a helyesírási hibákért elnézést)
Szia!
Engem 8 hete császároztak. Nem volt semmi gond vele, nem is nyílt szét, gyönyörű a vágás.
A helyedben keresnék olyan dokit, aki komolyan vesz, és megnéz. Ezek magánrendelések vagy SZTK?
én nem engedtem hogy kivegyék a varratomat az 5. napon. (rendes varrat volt) én nekem még napi 6szor kellett 2 emeletet megmászni a babámhoz hogy szopizzon 9 napig. a 8. napon szedettem ki mert éreztem hogy már huz.
szerintem magánorvoshoz menj aki a pénzedért meg is néz. ha érzed hogy nem jo vmi akkor addig menj mig meg nem oldodik!
Hívd fel a beteg jogi képviselőt!
Mondd el neki amit leírtál ide, majd ő elmondja mi a teendő!
Tényleg érdekes, nekem nem volt fogadott dokim, de műtét előtt mondta az orvos,hogy az előző heget ki fogják vágni és így csak egy sebem lesz majd, így is lett, engem varrtak, nem volt gond!
Volt vakbélműtétem, varratszedés előtt szétnyílt a seb, jártam mindennap sebkezelésre, majd amikor kitisztult adtak fertőtlenítőt,és gézt, mindennap kezeltem amíg be nem gyógyult, de én nem éreztem rossz szagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!