Kismamák, Anyukák! Mitől lesz a szemetekben jó egy csecsemősnő?
Figyelt kérdés
Láttam több kérdésnél is, hogy pl. Győrben kevésbé vannak az anyukák megelégedve a csecsemősnőkkel. Mi lehet ennek az oka? Mi hiányzik belőlük? Mi a probléma velük?
És a másik irány..
Mit vártok el egy csecsemősnőtől? Milyen legyen?
(Pár nap múlva kezdek a Koraszülött osztályon, mint nővérke, eddig felnőtt osztályon dolgoztam, és kicsit be vagyok tojva :))
2014. jún. 24. 23:56
11/11 anonim válasza:
Debreceni Klinikán szültem januárban, meg voltam elégedve a csecsemősökkel, legalábbis a személyükkel. A gond, hogy kevesen voltak, így egy műszak alatt kétszer jöttek, műszakváltáskor illetve vizitkor vagy fürdetéskor, műszaktól függően. Emellett akinek nehezen ment a szoptatás, ahhoz jöttek rendszeresen segíteni a helyes mellre tételben. A bent töltött pár nap alatt bármi kérdésem volt (első babás vagyok) az volt a válaszuk, hogy "szoptasson anyuka" :) ez teljesen kiakasztott, viszont utána rájöttem hogy igazuk volt, egy pár órás / napos babának más baja nem igazán lehet, minthogy éhes :) Teszem hozzá a klinika bababarát így nem viszik el a piciket kis időre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!