Mennyire ritka 31 évesen már 3 gyerekesnek lenni?
a húgom is 31 évesen már 3 gyerekes anya volt
a másik húgom 38 évesen szülte az elsőt
szerintem semmi extra nincs benne
van aki korán szeretne szülni van aki későn
Tesóm 27 évesen szülte a 3.at. Én 29 évesen az elsőt.
Sajnos az időt nem lehet visszafordítani, bánt, hogy nem lehettem "fiatalabb" anyuka. :(
Tudod, ez sokmindenen múlik. Pl. hogyan alakul a házasságod, az anyagi helyzeted, lesz-e munkád, kell-e egyáltalán dolgoznod, mik a terveid, hány gyereket akarsz, és ha megszületik az első, akarsz-e többet, van aki korán akar, van aki nem, és van akinek sajnos évekig kell küzdeni...ezért is várhatják a korodbeliek az első babát.
Te irigylésre méltó helyzetben vagy, mert valószínűleg akartad a 3 gyereket és meg is szülheted őket, el is tudod tartani. Én az elsőt 26 évesen szültem, és én is akkor még hármat akartam, 30 éves korom után már nem akartam szülni. A körülmények másképp hozták, csak 2 van és a másodikat 35 évesen szültem. Ez van. :) Én pl. nem nézek "furán", ha 3 gyerekes anyát látok, csak kicsit irigylem, de nem rossz értelemben. Talán mások is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!