Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » El vagyok szomorodva, mennyire...

El vagyok szomorodva, mennyire vállalható az alakom 5 hónappal szülés után? /Linkkel/

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon csíkos a hasam még? Milyen az összkép? 17kg híztam terhesség alatt.

2014. jún. 18. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon le leszek pontozva és rosszindulatúnak fognak titulálni, de nekem nem tetszik a látvány. A melleiden pedig határozottan látszik, hogy a szoptatástól olyan nagyok és kemények. Szval ezen az alakon rengeteget kell dolgozni, de én is azt mondom, hogy ráérsz még ezen agyalni. Azt azért leírom /hiszen én is ember vagyok és hús-vér nő/, hogy szülés után 5 hónappal én is egy lufinak éreztem magam, valóban jókora súlyfeleslegem volt. A melleim pedig mint két labda. Most a szülés után 15 hónappal a melleim lementek, a hasam újra szép lenne, de megint gömbölyödik, jön a kistesó. Nem vagyok elégedett magammal, majd kb. 2 év múlva.
2014. jún. 18. 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szép anya vagy.
2014. jún. 19. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!