Kell valami játékot vinni a babának a kórházba?
Figyelt kérdés
Úgy értem plüss állat vagy ilyesmi figyelemelterelő, ha sírni kezdene? vagy úgysem számít, mert nem is látnak még...?2014. jún. 18. 15:57
1/12 anonim válasza:
:)
Ne vigyél neki ilyesmit, felesleges. :)
2/12 anonim válasza:
Semmi nem kell neki, alszik vagy cicizik, vagy sír, de akkor vagy elalszik majd vagy cicizik majd, ezzel ki is fújt minden amit tud csinálni. :D
4/12 anonim válasza:
Ez nagyon cuki kérdés volt. :)) Nem, nem kell neki játék, mert pár naposan még nem tud játszani semmivel. Neki egy jó pár hétig csak anya kell, apa, meg a cici! :))
5/12 anonim válasza:
ujszulottnek? nem kell semmilyen jatek meg a korhazban egy ujszulottnek, ok csak hamiznak es alszanak 3 orankent :))) de aranyos a kerdes :)
6/12 A kérdező kommentje:
jó én is így gondoltam, hogy még nem játszik ilyenkor, csak azért kérdeztem, hogy mi van pl akkor ha végig visítja az éjszakát és nem hagyja aludni a többi babát és anyukát..
2014. jún. 18. 16:10
7/12 anonim válasza:
Nyugi, az elso heten meg alig sirnak, csak eszik es alszik:) ajatekos korszak kicsit arreb van, nem a krohazban... meg csak a mamaja kell neki :)
8/12 anonim válasza:
Hát, azért én elmondanám (csak hogy ne érje váratlanul a kérdezőt), hogy amikor én szültem és a kórházban voltam, bizony sírtak a babák. Hol az egyik, hol a másik, hol egyszerre vagy 10. És zengett a folyosó is, főleg éjszaka. De ez nem baj, a babák ilyenek, csak így tudnak kommunikálni, úgyhogy senki nem fog csúnyán nézni, ha sír a babád. De igen, van olyan gyerek is, aki 3 óránként felkel enni, aztán alszik tovább. De nem mind ilyen.
9/12 anonim válasza:
7es vagyok, 8asnak igaza van, csak az en picim az intenziven volt egy hetig, napi 5 percre lathattam, ezert a siras reszet nem tudom, de ne aggodj, ezen egy korhazban az ujszulottosztalyon nem lamentalnak, ha sir a baba :)
10/12 anonim válasza:
Nem szokták az újszülöttek még az egész éjszakát átordítani. De ha neki sírni van kedve akkor semmi játék nem fogja megnyugtatni, csak a cici, pelus csere, sétálás, vizecske semmi más. Enyém pl. 2 órán keresztül sírt (én nagy cumisüveg ellenes voltam) de 2 óra múlva adtam neki vizet utána aludt reggelig. Ahogy lett tejem soha többet nem fogadta el az üveget. Benne van a pakliban, hogy sírni fog, de nálunk a babák semmit nem reagáltak ha aze gyik sírt, aludtak békésen. Az anyukák meg tudják, hogy most a tied sír 1 óra múlva meg az ővék fog ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!