3210-es méhszájjal kihúzhatom még végig? (37 hetes vagyok)
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 13:39
1/8 anonim válasza:
Persze, simán. 4 hétig rohangásztam 1111 értékkel szülés előtt. De ha mégis beindulna, nyugi, már a 37. hétben vagy, az már szuper!! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, öülök akkor, mert szeretném végig kihordani :)
2014. jún. 17. 13:49
3/8 A kérdező kommentje:
örülök
2014. jún. 17. 13:50
4/8 anonim válasza:
ilyenkor mindenórás vagy. már semmi baja nem lesz a babának.
amugy sem biztos hogy mikor van vége, mert a megtermékenyülés sem biztos. csak viszonyitás a kiirási dátum
5/8 anonim válasza:
2 ujjnyira nyitott méhszájjal elvoltam még 3 hetet, előtte meg a 34. héttől egy ujjnyira nyitva volt (nem csak a külső, hanem a belső is). 39. hétre született. A fiam 38-ra, vele is előtte legalább 2 hétig bő egy ujjnyi volt (belső is)
6/8 anonim válasza:
Simán kihúzhatod, nekem is a 37.héttől 1111-es volt, 41.héten indították a szülést. :)
7/8 anonim válasza:
nekem 2333 al inditották be, amikor beért a magán orvosom közölte velem hogy ez alig 1 nem hogy 3 :) beindul amikor kell ennyi :) kár agoodni már a finishben vagy :)sok sikert a szüléshez :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is úgy érzem végig kihúzom, a nagyokkal 40+6-on szültem, de mindig zárt méhszájjal indultam, most ennyivel előrébb leszek :)
2014. jún. 18. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!