Második gyerekem, első természetes úton 4 óra alatt született meg fejvégűen. Most viszont a fiam kezdettől fogva faros, holnap töltöm a 37. hetet. Már próbáltam azt a praktikát hogy a hasam alját világítom, hogy hátha befordul, de még semmi, azért próbálkozok. Mivel kisebbnek becsülték a súlyát a 36. héten 2250gra, ezért 2naponta nst és cukros infúzió amit kapok, tegnap lement a második, néztén uh-n még tán nincs 2500g, de nem is értem mit vártam 3-4 nap alatt, na mindegy. A lényeg hogy a szülésznő mondta hogy említsem az orvosnak hogy faros mert már mennem kellene műtéti kivizsgálásra, az orvos 20 perccel később meg azt mondta, hogy ha kifért az első, fejvégűen, 3250gal született, akkor kifog ő is farosan. Azt se tudom mire számítsak már, ettől félek a legjobban, nagyon rossz ez a tudatlanság. Nincs fogadott orvosom.
2014. jún. 16. 19:19
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, h többedik babánál közvetlenül szülés előtt is előfordulhat, h menetkészre csomagolja magát.
2014. jún. 16. 19:21
2/6 anonim válasza:
én a sulybecslésre nem adnék. nekem az utolso uh-n 2400 g-ra becsültèk, és 5 nap mulva világra jött 3250 g-mal!
én ugy tudom még épp befotdulhat
hát, azért volna jó a fogadott orvos, mert akkor ő lehet megcsászározna ha faros a pici, így meg lehet hagynak szenvedni...
nincs lehetőséged valakit negfogadni gyorsan ha oda kerültök? megbeszéled vele a dolgot, X összegért lehet megteszi
2014. jún. 16. 19:44
3/6 anonim válasza:
A lányom a 37. héten fordult meg. Nekem volt fogadott orvosom, ő bevállalta volna a faros szülést, én féltem tőle. De végighallgatott, megbeszéltük a kétségeimet, jó hogy volt kihez fordulni. A súlybecslésre én se adnék, nekem mindkét gyereket kb +500 gr-mal többre becsülték, mint amivel születtek.
2014. jún. 16. 20:07
4/6 anonim válasza:
ismerősöm fél óra alatt "kipottyantotta" faros 2.-ik babáját!
2014. jún. 16. 22:36
5/6 anonim válasza:
A dokim mesélte, hogy a császárra kiírt anyukát még a műtét előtt közvetlenül megnézték és befordult a baba, így nem kellett császározni.
Szóval igen, bármikor, az utolsó pillanatban is befordulhat.
2014. jún. 17. 11:43
6/6 anonim válasza:
Nekem a 3. gyermekem volt forgóművész, még a 36. hét után is 4szer fordult, de végül jó irányba!!!! A dokim (SoteII) azt mondta, ilyennel még a pályafutásán nem találkozott. Mi a faros szülésre is készültünk, a szülésznőm is megnyugtatott, hogy megvan rá a "fogás" ahogy segítik a babát, és nála több faros baba is született. Végül persze fejjel előre jött. :D
Ha az első kifért, a második is kifog, ne aggódj. Mi amikor megfordult mindig moziban voltunk.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!