50. 000 Ft megfelelő összeg egy szülésért? Nem kevés?
Figyelt kérdés
Állami terhesgondozásra járok, vagyis a vizsgálatokért nem kell fizetnem. Hamarosan szülök és nem tudom, mennyit illik fizetni. A fogadott orvosommal elégedett vagyok, de a pénztárcám többet nem enged meg. Ő meg nyilván nem mond tarifát. Illene megtoldanom valamennyivel? 10 vagy 20 ezerrel?
Fogadott szülésznőm nincs. Az éppen ügyeletesnek mit illik adni? Pénzt, vagy ajándékkosarat?
Ti hogy csináltátok?
2014. jún. 12. 09:39
11/11 anonim válasza:
Nekem fogadott orvosom volt.Rendelésein 9000ft-ot fizettem, szülésre nem mondott tarifát, én a tízszeresét adtam a rendelési összegének, azaz 90.000ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!