Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten ismertek olyan...

Budapesten ismertek olyan szülészt, akinek van magánrendelése, de nem kér konkért összeget a szülésért?

Figyelt kérdés
Találtam hasonló kérdést, ott csak Dr Raft-ot ajánlották. Kérlek írjatok más dokikat is. Köszönöm előre is!

2012. márc. 3. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Dr Szuromi András, János kórház, magánrendelés a MOM parkban.
2012. márc. 3. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2012. márc. 3. 17:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és náluk mennyibe kerül kb a terhesgondozás?
2012. márc. 3. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Cseh Erika dr.nőnél 10ezer ft, havonta kell menni. Nagyon lelkiismeretes, én abszolút meg vagyok vele elégedve. 2. szülésem lesz vele.
2012. márc. 3. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Szuromi: 8000/alkalom. Eddig csak egyszer szültem vele, de "élvezetes" volt. :) Homeos doki, gátvédelem párti!
2012. márc. 3. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
www.timmermann.hu
2012. márc. 3. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mihályi István Szent Margit kh, magánrendelése 6000 ft, a Mammuttal szemben van a rendelője.
2012. márc. 3. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
ó, és a magánrendelésnél sem fogad el pénzt minden alkalommal
2012. márc. 3. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Timmermann dokit ajánlom.Nagyon lelkiismeretes profi,10e/alkalom és nem kér szülésért semmit még akkor sem ha császár.SoteII a klinikája XIV .ben magán rendelő.Magzati Diagnosztikai központban végez genetikai uh-t is.És a Róbert Károly magánklinikával is leszerződött.
2012. márc. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!