Már 7 hónapos a babám, mégsem tudunk együtt lenni. Normális?
Próbálkozunk hetente 1-2 alkalommal, de még mindig csak úgy tudunk együtt lenni a férjemmel, hogy végigbőgöm az egészet.
Érzem azt is, hogy száraz vagyok, de nem is ez a legnagyobb gond, hanem belül valahol, mintha késsel szúrkálnának.
Mennyire normális ez? Mikor múlik el? Teljesen le vagyok törve, jó lenne már igazán együtt lenni, igazán egymással foglalkozni. Majdnem hét hónapos a babánk, nem tudom elhinni, hogy fájhat ENNYIRE még most is.
Két orvos is látott, nincs semmi gond. Akkor mi a gond?
Sikosítót próbáltuk, a szárazságon segített, de a belső fájdalmakat sajnos nem enyhítette, és leginkább az az, ami zavar és rettentő kellemetlen. :(
A többi tanácsot köszönöm! A szoptatásra én is gondoltam, meg arra, hogy talán első menstruáció után már oké lesz, de most volt az első menstruációm, és még utána is fájt. :(
nem repedtél nagyon szüléskor? az is lehet az oka
gondolom már rá is stresszelsz, próbálj laza lenni.
Szoptatsz még?
Nekem azt mondta a nőgyógyász (pontosan ugyanígy éreztem én is), hogy a megváltozott hormonszint miatt el van vékonyodva a hüvely nyálkahártyája.
Igen, még szoptatok. Nem hallottam, hogy lehetséges emiatt is.
Nem stresszelek rá, mert férjem így is megkap mindent, de azért jó lenne már, hogyha én is tudnék normálisan házaséletet élni. :)
Remélem, nálam is egyik alkalomról a másikra majd elmúlik, minél hamarabb. :) Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!