Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akik együtt alszanak a 2-3...

Akik együtt alszanak a 2-3 hónapos babájukkal, milyen óvintézkedéseket tartanak be?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
mi a franciaágyban alszunk és az ő ágya az ágy és a fal között van. Így ő nem apukája és köztem alszik, hanem mellettem és a kiságya között. Mi az elején közös takarót használtunk, de külön takaró kell és akkor minden ok :) nem tudom konkrétan mire gondolsz...
2014. febr. 7. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A franciágyon alszunk ketten mivel férjem nincs itthon és így könnyebb nekem felkelni éjszaka.Babám az egyik oldalon és én a másikon.Lábzsákban alszik.
2014. febr. 7. 16:32
 3/5 Puliszkas válasza:
Mi 5 évig aludtunk mindhárman egy nagy franciaágyban.Amíg nagyon pici volt mi is aggódtunk,és nem aludtunk nyugodtan,de így alakult(mi sem így terveztük első perctől).Külön takaróval mindhárman,mi felnőttek jól lehúzodtunk ,a gyereket pedig egészen feltettük a támláig,ha rosszul fordulunk ne ráfeküdjünk,legfeljebb beleütközünk a fejünkkel,arra úgyis rögtön felébredsz.De tapasztalatból mondom,bár viccesen hangzik,annyira fáradtak voltunk,hogy sokszor a elaludtuk az ébresztőt,de ha a baba csak elnyögte magát már mindketten felültünk.Amikor éjszaka szoptattam féloldalt feküdve,egy párnát gyűrtem a derekam alá,úgy,hogy jobban dudorodjon a hasam felé,ha véletlenül belealudtam,hátrafele dőltem el és nem a gyerek felé.
2014. febr. 7. 21:51
 4/5 xStefix ***** válasza:
Dr. William Sears: Éjszakai gondoskodás c. könyvében egy jó kis lista van arról, hogy mire kellhet figyelni. ;)
2014. febr. 7. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
csak az én oldalamon alszik,nem szedek semmilyen nyugtatót,alkoholt,lecseréltük a paplant egy vékony plédre,mobil légzésfigyelője van,pelenkára csiptethető.
2014. febr. 8. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!