Délpesti vagy István kórház?
A délpesti kórház és az István között nem tudok dönteni,mármint hogy melyikbe szüljek.A Délpestiben minden tetszett, kivéve hogy elszigetelnek a családomtól 3-4napra,ez az egyetlen és legnagyobb gondom a kórházzal.11kor elviszik a babát és ha fejek le tejet akkor azt adják neki,így én pihenhetek egy kicsit,ami szülés után szerintem rám fog férni.(Egy ágyasba nem szeretnék menni)
Az Istvánban végig velem lehet a baba,amitől félek hiszen további 3 baba is.Viszont láthatom a családomat és ők is a babát.Ez jó de nem tudom hogy milyen szoptatni miközben tele a szoba idegenekkel.Továbbá az Istvánt nem ismerem,csupán hallomásból.
Tapasztalatokat kérnék ha lehet :)
Én is e kettő között vacillálok, az Istvánban született a kisfiam, volt jó és rossz tapasztalatom is.
Engem nem zavartak a látogatók, szoptatáskor az érdekelt a legkevésbé, hogy ki van a közelemben, de ott mindenki így volt vele, a látogatók diszkrétek voltak, sosem bámultak vagy ilyesmi. Én császáros voltam, és összesen hárman voltunk a szobában.
A baba végig velem volt, nagyon jó volt, hogy bejöhetett a férjem, anyukám, stb. (azért nem csődítettem oda az egész családot).
Rossz tapasztalatom a csecsemős nővérekkel volt, és azzal, hogy nagyon nehezen adnak pótlást, ha még nem indult meg, vagy nem elég a tej a babának és éhes.
A Délpestiről nincs tapasztatom, egyszer voltam ott uh-n, és nagyon nem tetszett az a része, de attól még a szülészet lehet, hogy jó, nem tudom.
Viszont elvileg ide tartozom, és még nincs fogadott orvosom, és már 19 hetes vagyok, gondolkodom, hogy esetleg a csepeli sztk-ból kérjek-e fel valakit.
Ok, köszi :)!
Nem mindjárt szülés után hozták, ha jól rémlik annak sem, aki simán szült, azt hiszem pár óra múlva hozták csak oda a babákat.
Mondjuk én elég fáradt voltam végig, mert a kisfiam éhes volt és állandóan cicin volt szegény, de a többi baba nem volt zavaró, pedig többen is váltották egymást amíg bent voltam.
Szerintem mindkét kórház mellett szólnak pro és kontra érvek.
Az Istvánban szerintem nem túl jók a körülmények:Zsúfolság,elég kényelmetlen kórtermek,a bababarát elnevezése ellenére sogornőmnek semmit nem segítettek,nem vették észre a vizitnél,hogy besárgult a gyerkőc,neki kellett felhajtania a gyerekorvost.Viszont egy nagyon jó orvosa volt(aki már eljött onnan).
Én is gondolkodtam rajtuk,sőt sokáig úgy is volt,hogy ott szülök,de a 25.hét körül mélységesen csalódtam az orvosomban,így végül más kórházban szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!