Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kontaktlencsét hordok. Ki...

Kontaktlencsét hordok. Ki kell majd vennem szülés közben?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd ki, akkor nem lesz rá szükséged!!!!:)
2008. júl. 30. 21:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nélküle elég homályosan látok, és bizonytalannak érzem magam lencse vagy szemüveg nélkül.
2008. júl. 30. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:

En is lencset hordok, -8-ast, nelkule csak fenyeket latok.

Nem kell kivennem szulesnel, de azert viszem a potszemuvegemet, biztonsag kedveert.

2008. júl. 30. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Épp ma jártam szemésznél és tettem fel neki ugyanezt a kérdést!! Szerencsére nem kell kivenni. Ami fontos, hogy csukott szemmel nyomj, de ezt kontaktlencse nélkül is így kell másként bepirosodik a szemed.

Azért arra gondolj, hogy szülés után nem az lesz az első, hogy kiveszed a lencséd és úgy alszol el. Tehát jobb jobb egy Air Optix vagy Night and Day fajta.

2008. júl. 31. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azért nem javasolta, mert komplikáció esetén nem fognak tudni a lencsémmel is törődni...
2009. aug. 16. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért olyan nehéz felvenni arra az időre egy szemüveget?

Feltételezem van otthon tartalékba...

Nehogy már egy hülye lencsén múljon a szülés... -.-

2010. márc. 23. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Van, aki nagyon zavar a szemüveg, pl engem. Én nagyon nem szívesen szültem volna szemüvegben, konkrétan korlátozva éreztem volna magam, mondjuk én csak lefekvés előtt hordok.

Semmi bajom nem volt a lencsével.

2010. márc. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!