Aki szedett a szülés előtt homeós bogyót és használt is! , milyen adagolás vált be? Én már 3 félét találtam, nem tudom melyiket alkalmazzam.
Arnica 30 CH (van ahol 9CH higításban ajánlják): a vérzékenység csökkentésére; a szülés alatt keletkező szöveti sérülések, haematómák gyorsabb gyógyulása, az ezekből eredő fájdalmak enyhítése érdekében.
Caulophyllum 30 CH: "homeopátiás oxitocin". A méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb vajúdást.
Cimicifuga racemosa 30 CH: szintén méhnyakizom-lazító.
Pulsatilla 15 CH: depresszió, rossz hangulat, érzékenység. (Adagolás: napi 1*5 golyó)
Ignatia 15 CH: ha a kismama izgul, és emiatt gyors a szívverése. (Adagolás: napi 2*5 golyó)
Adagolási javaslat 1.
37. hét: hétfőtől szombatig Cimicifuga napi 1*5 golyó, vasárnap Arnica 1*5 golyó
38. hét: hétfőtől szombatig Caulophyllum napi 1*5 golyó, vasárnap Arnica 1*5 golyó
39. hét: hétfőtől szombatig jóslófájások esetén - Cimicifuga napi 1*5 bogyó; ha nincsenek jóslók Caulophyllum napi 1*5 golyó, vasárnap Arnica 1*5 golyó.
Adagolási javaslat 2.
Caulophyllum 30 CH:
36.héten heti 1x5 golyócska
37.héten heti 2x5 golyócska
38.héten heti 3x5 golyócska
39.héten heti 4x5 golyócska
40.héten heti 5x5 golyócska
41.héten napi 1x5 golyócska
Adagolási javaslat 3.
1. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)
2. nap: Cimicifuga CH30(Actea racemosa) (1*5 bogyó)
3. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)
4. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)
5. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)
6. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)
7. nap: Arnica CH 30 (1*5 bogyó)
36. héttől naponta, szüléskor óránként:
Cimicifuga racemosa ch 30 1x5 golyó, Caulophyllum ch 30 1x5
szülés után:
arnica montana ch 15 1x5 (vérzéscsillapitó)
urtica urens (szoptatásra)
Nekem ezt az orvosom mondta igy, bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!