Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tennének, ha csak úgy...

Mit tennének, ha csak úgy besétálnék a kórházba 40+pár naposan?

Figyelt kérdés

Van fogadott dokim X kórházban, sajnos a szülés nem indult be nálam, de lejárt a terminusom. Beszélgettünk, hogy mik a kilátásaim, és az indítási procedúra teljesen félelmet keltett bennem, mert megtudtam, hogy ez fájdalmasabb lehet, mint a természetes szülés, EDA-t viszont nem adnak.

Annyira betojtam, hogy azon gondolkodom, hogy van-e most még más lehetőségem, valahogy olyan helyre menni, ahol ugyan-e mellé adnának EDÁT?

Pesti vagyok, de a körzeti kórházamba szintén nem adnak EDÁT.

Vagy ilyet egyszerűen nem lehet csinálni?

Hogy én besétálok egy ügyeleteshez, hogy ez és ez van, meghálálom a végén, csak inkább csinálják itt?

Elment az eszem?

Köszi!!!

2014. jún. 5. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni ne aggódj! Nekem olyan gyorsan történt minden, hogy már mikor beértünk a kórházba mondták, hogy EDA-ra nem lesz idő. Fájt azt elismerem, de ahogy kibújt a kisfiam abban a pillanatban hatalmas megkönnyebbülés volt és már nem is figyeltem a fájdalomra pedig varrás, küret volt utána.
2014. jún. 6. 18:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Butaság volt ennyire félni, simán ki lehetett ezt bírni EDA nélkül:-) fájt, fájt, de vége lett:-)
2014. júl. 14. 13:03
 13/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Gratulálok, kedves Kérdező, sok boldogságot a babához!
2014. júl. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!