Muszaj betartani a 6 het szexszunetet ha 4 hete szultem s
tokeletesen vagyok?
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 11:53
1/8 anonim válasza:
Ah jónak látod.
Nem muszáj,csak erősen ajánlott.
2008. júl. 30. 11:54
2/8 A kérdező kommentje:
erosen ajanlott...azt ertem..de mi lessz ha megis szexelunk???..:-)
2008. júl. 30. 11:57
3/8 anonim válasza:
Ha mégis, akkor nagyobb az esélye egy nagyobb fertőzésnek. Jobb, ha kivárjátok azt az időszakot, türelem. S ha elkapsz vmi fertőzést, akkor nem szoptathatsz. Rossz lesz Neked és a Babónak is.
2008. júl. 30. 13:42
4/8 anonim válasza:
KÉPZELD EL,HOGY EGY NAGY SEB VAN A MÉHSZÁJADON AHOL FEL TUD MENNI EGY CSOMÓ BACILLUS,FERTŐZÉS AMITŐL OLYAN EGÉSZSÉGÜGYI BAJAID LEHETNEK,HOGY CSAK ÁMULSZ.A 6 HETES VIZSGÁLAT FOGJA MEGERŐSÍTENI,HOGY A MÉHED VISSZEHÚZÓDOTT ÉS NINCS GYULLADÁS A SZERVEZETEDBEN.
2008. júl. 30. 13:46
5/8 anonim válasza:
ne győzködjétek! ha akar, szexeljen! majd rájön, ha v.mi gondja lesz utána...
2008. júl. 30. 14:18
6/8 anonim válasza:
Én szülés után a negyedik héten sexeltem és állati jól esett és nem fájt egyáltalán.Szerintem próbáljátok meg és ha fáj abba kell hagyni.Remélem tudtam segíteni.
2008. júl. 30. 19:43
7/8 anonim válasza:
A sexet nem azért nem ajánlják, mert fájna...és nem a méhszájon van a seb (bár ott is lehet esetleg). Ahol a méhedben a méhlepény tapadt, ott a szülés után tulajdonképpen egy nagy seb maradt hátra. Annak be kell gyógyulnia. Nyilván van akinek hamarabb begyógyul, van akinek később,de ezt nyilván magáról így külsőre senki sem tudja megmondani.Ha még nem gyógyult meg akkor a fertőzés kialakulásának a kockázata sex esetén elég nagy, így szerintem nem érdemes kockáztatni. Természetesen olyan is van, hogy valaki korábban sexel és semmi baja nem lett tőle, de szerintem nem véletlenül találták ki a hat hetet és ha pont te vagy az akinek baja lett nem sokat segít rajtad, hogy a másiknak meg nem lett...
Szerintem érdemes még kivárni azt a két hetet, de nyilván ez a te döntésed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!