Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden nonek lesz aranyere...

Minden nonek lesz aranyere aki szul? Mit lehet tenni ellene hogy ne legyen? Egyaltalan lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
en nagyon felek en nem akarok aranyeret. segitsetek .kerem. 32hetes kismama.
2008. júl. 30. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt sem volt, és szülés után sem lett. Tehát, szerintem nem mindenkinek lesz.
2008. júl. 30. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Én fél éve szültem császárral és egyszer a terhesség vége felé jött elő az aranyér, egyszer meg szülés után kb 3 hónappal. Ne izgulj, a mai kenőcsök már nagyon jók és ha idejében elkezded kezelni, nagyon picit fáj csak. Viszont ha egyszer már előjön, utána nagyon kell vigyázni a felfázással, mert azt mondják, utána már hamarabb visszatér.
2008. júl. 30. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül lesz aranyered. A gyakori székrekedés hajlamosító tényező. most mást nem tudok. Nekem sajnos már az első szülés előtt kialakult. Így két gyerek után gazdag vagyok. van aranyerem. kár,hogy nem lehet pénzt csinálni belőle:)))
2008. júl. 30. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem két szülésem volt.9 és 4 éve,de nekem egyik után sem volt aranyerem és utána sem.Egyáltalán nem biztos,hogy mindenkinek kijön az aranyere.Ha mégis lenne akkor sok rostos ételt kell fogyasztani, és rengeteg folyadékot inni. Az aranyeret,kúpokkal,meg kenőcsökkel lehet enyhíteni.
2008. júl. 30. 10:32
 5/10 A kérdező kommentje:
koszike ... de mik a jelei tunetei??
2008. júl. 30. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:

szia

nekem se jött ki,természetesen szültem,én miközben varrt össze a doki megkérdeztem tőle.

2008. júl. 30. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:

SZIA. 3 hete szultem, termeszetes uton.Addig soha nem volt aranyerem de szules utan lett sajna es eleg fajdalmas is volt kb 10 napig...aztan lassan kezdett visszahuzodni.

Sajna semmit nem tehetsz ellene....van akinek kijon es van akinek nem.

2008. júl. 30. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első szülésem után jött ki, és azóta van, most biztosan kijön, fel vagyok rá készülve. De nem törvényszerű. Ha gondolod, vegyél aranyérkenőcsöt, és kúpot, és ha kijön, egyből tudod kezelni, van hogy a krém elég, szépen visszahuzódik.

33 hetes kismama

2008. júl. 30. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
A tünetek (legalábbis nálam), hogy egy kicsit érzékeny vagy fáj a végbélnyílásnál, viszket, és wc-zésnél vérezhet is, néha egy kicsit, néha jobban. Én császárral szültem, és mégis kijött, mert végig mindhárom terhességemnél székrekedésem volt, és még szoptatás alatt is tartott.
2008. júl. 30. 15:58
 10/10 A kérdező kommentje:
de nekem nincs szekrekedesem sott..akkor is kijohet majd?
2008. aug. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!