Ha el megy a magzatviz elég a normál tena betét?
Amikor az elso babam szuletett, akkor a magzatviz folyt el eloszor. Nagyon sok volt, azt hittem, hogy az az osszes, de meg utana is idorol idore folydogalt kisebb adagokban.
(A korhazban mondta a szulesz, hogy a magzatviz a lepenylevalasig folyamatosan termelodik, a baba beilleszkedett feje elzarja az utjat, mint egy dugo, de ha a baba mozdul, akkor ismet kiaramlik az addig osszegyult mennyiseg.)
Mi a viz elfolyasa utan kb 45 perccel indultunk a korhazba, egy hatalmas betetet raktam be kozvetlenul a lakas elhagyasa elott (nem tena volt, hanem egy hasonlo teherbirasu betet, amit szules utanra vettem a verzeshez), mert addigra mar rajottem, hogy par percenkent ismet folyik ki valamennyi. A korhazba kb 20 perc alatt ertunk be, de a kocsiba is raktam magam ala torolkozot. Ott meg nem is volt gond.
A korhazban a betegfelvetelnel bejelentkeztunk, varni kellett, kb tiz perc volt ez, majd felkisertek a szuleszetre, ami a negyediken volt. Nah, ahogy a lift fele setaltunk feladta a betet, teljesen megtelt a magzatvizzel, mire kiszalltunk a liftbol es besetaltam a szuleszet recepciojara, addigra ismet jott egy ujabb loket viz (nem liternyi volt persze, csak epp eleg), konkretan terdemig vizes volt a nadragom hatul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!