Volt valakinek nagy mennyiségű átlátszó, vízszerű folyása szülés után fél évvel?
Figyelt kérdés
Szoptatok, havim még nem volt meg...lehet hogy most így jelzi az ovulálást?2014. máj. 27. 23:28
1/2 anonim válasza:
Lehet. Nekem egy hete jott meg, par nappal az elott, h a fiam a 7. honapot betoltotte. Nekem is elotte nagy mennyisegu folyas volt, neha mar azt hittem, h becsurgattam... Mar gondoltam ra, h dokihoz megyek, h fertozes-e, de vegulis mas nem utalt erre. Aztan megjott. Nem is akarhogy, fajdalmasabb es erosebb, mint a terhesseg elott.
2/2 anonim válasza:
Nekem a szülés utáni első peteérésem alatt volt ilyen nagyon bő, vizes folyásom, és ovukor jött a tojásfehérjés.
De én szülés után 6 héttel már menstruáltam, ez az első peteérés meg azután volt, hogy abbahagytam a szoptatást 16 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!